Mia Khalifa je u intervjuu za Men’s Health odgovorila na nekoliko škakljivih pitanja o seksu. Bivša porno zvezda zna ponešto što će vas zanimati.

Gde je G tačka?

“G-tačka se nalazi na gornjoj strani vagine, na pola puta između otvora i vrata materice. Znate da je dodirujete kada osećate kao da dirate malo grublju površinu, poput površine oraha. To se razlikuje kod svake devojke i potrebno je malo eksperimentisanja.”

Kako dovesti devojku do orgazma?

https://www.instagram.com/p/Brf0fRZlIEf/

“Većini žena je potrebno mnogo predigre kako bi bile dovoljno napaljene da dožive orgazam. Ne radi se samo o pronalaženju G-tačke – radi se o gomili faktora, kao što su ljubljenje i vreme i vaša nežnost ili čak grubost, u zavisnosti od toga šta devojka želi. Ne postoji određeno vreme koliko predigra mora da traje ali morate to da osetite. Žena ne želi da seks odmah započne – želi da je malo izazivaš.”

Da li je veličina bitna?

“Ne mislim da je veličina uopšte bitna. Najbolji seks koji sam ikad imala definitivno nije bio sa najobdarenijim čovekom s kojim sam ikada bila. Sve u načinu na koji se odnosite prema devojci i kako se ona oseća prema vama. Za mene je za vrhunac bitnije kako se osećam prema osobi, nego šta radi.”

Analni seks?

https://www.instagram.com/p/BmCjCtjgnKN/

“Jako boli. A svako ko vam kaže da nije tako i da se “samo opustite” je potpuno ista osoba koja vam kaže da piju puno vode i dovoljno spavaju kada pitate šta rade kako bi im koža izgledala tako dobro. Jedino kada devojke pristaju na analni seks je kada im se tip stvarno, stvarno, stvarno, stvarno sviđa.”

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime