Novo istraživanje je pokazalo da osobe koje nisu u vezi traže pre svega osobu koja bi im bila prijatelj dok im u tom trenutku seks i nije bitan.

I muškarcima i ženama najbitnije je prijateljstvo i hemija, a zatim maniri i ponašanje. Samci traže partnere koji će im biti prijatelji. Oni u seksu u početku uopšte ni ne razmišljaju. Istraživanje je pokazalo da je ženama veoma bitan način komunikacije muškarca koji im se dopada, dok su muškarci istakli kako im je važan osećaj tokom prvog fizičkog kontakta.

 

I jedni i drugi ističu da je za početak veze važno koliko se prijatno osećaju pored potencijalnog partnera, njegova otvorenost i iskrenost.

4 KOMENTARI

  1. pa izadji u grad, prosetaj sigurno ces naleteti na neku koja ti se svidja, pridji ako imas muda, ako kaze “nisam slobodna” sta te briga, budi zanimljiv, nasmej je i manipulisi je ako umes da bi ti dala zeleno svetlo i kad se smuvate, kresnes je ako si dobar u krevetu nece te ispali (ako ona svrati kod drugog i taj se pokaze bolji ti gubis), zatim treba ti nesto love za izlaske poklone taxi itd… brak – nemoze to bas odmah prvo ona mora te upozna bolje (ko si, sta si, sta umes, itd) onda kroz mesec dana mozes da popricaj sa njom na tu temu i ako ne prihvati jbg lovis sledecu pa kud pukne!
    ajd srecno 🙂

    btw: danas zene traze kurac, a ne cvece i romantiku!

  2. da 😉 manipulisi je ako umes inace ce ona tebe (ako si fin i mran) i cesto gledas da joj budes “dobra kuca” u nadi da ces za uzvrat dobiti kosku (ljubav/sex) na kraju dobijes nogu u bulju… jer takvi muksarci koji imaju nizak value nemogu da se izbore sa energicnom zenskom, one ih gledaju kao nesposobne dnesnalazljive, mirni smaraju jer ne pricaju nisu zanimljivi… takav zenama ne treba/ ili ako drze takvog do sebe cesto ga vara 🙂

  3. Uf mnogo mi krivo! Koje pa društvo ovde po Srbiji ima! Samo fegeti, cigani i ostala klošarija i sve drolje koje se jebu sa takvima! Dok većinu OK osobe ne možeš da nahvataš, jer jedni zbog smradova često sede kući ne mogu da se zaposle itd, dok drugi koji imaju novca često odlaze u inostranstvo da studiraju, da rade itd, na kraju tamo negde ostaju da žive!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime