Rijana je konačno upoznala svog novog dečka pevača Krisa Brauna sa svojim roditeljima i tako potvrdila brojne glasine koje već duže vreme kruže svetom šou-biznisa. Rijana je zajedno sa Krisom boravila na svom rodnom Barbadosu, gde je gostovala na koncertu posvećenom Bobu Marliju, a takođe i proslavila osvajanje svog prvog „Gremija” u karijeri.

Mladi par, koji je doskoro insistirao na tome da su samo dobri prijatelji, uslikan je u bazenu ekskluzivnog hotela na Karibima, gde su proveli romantični vikend. Očevici su izjavili kako su dve zvezde bile veoma intimne u bazenu. „Mazili su se i Kris je Rijanu ljubio u vrat”, izjavio je jedan od gostiju hotela. Rijanin otac Ronald Fenti stajao je pored Brauna na koncertu održanom na Barbadosu u pevačicinu čast, a tom prilikom je izjavio: „Kris je veoma simpatičan mladić, a zajedno su veoma srećni, opušteni i dobro se zabavljaju.”

Rijana i Kris Braun imali su zajednički nastup na "Video music awards", a prvi put su uhvaćeni zajedno nakon druženja na zabavi posle dodele „Gremija”. Oni su zatim viđeni i dva dana kasnije, 20. februara, kako zajedno odlaze u hotel nakon proslave Rijaninog dvadesetog rođendana.

Ljubavni život Rijane privlači veliku medijsku pažnju, iako ona ima tek dvadeset godina. Letos se pričalo da je u vezi sa Džej Zijem, dečkom pevačice Bijonse, a zatim je bila i u kratkoj vezi sa zvezdom filma „Transformers” Šiom le Bufom. Do skoro su je mediji povezivali sa glumcem Džošom Hartnetom, a zanimljivo ja da je njen sadašnji dečko Kris Braun mlađi od nje godinu dana.