Nismo ljubitelji instant mudrosti u stilu Paula Koelja, ili uputstava kako da za nedelju dana postane milioner, ostavite cigarete ili skinete Adrianu Limu Marku Jariću, ali ima ljudi koji to vole. Zato smo za vas prepisali ovih pet pravila za koja psiholozi stavljaju ruke u vatru tvrdeći da će vam pomoći da postanete neodoljivi svim devojkama. Nas to ne zanima, mi smo već neodoljivi.

Budite fini
Ponašati se kavaljerski je najstariji i nabolji način osvajanja žena. Otvorite dragoj vrata, pridržite je za ruku dok izlazi iz automobila i primaknite joj stolicu, kako bi joj pokazali da je u pravim rukama. Žene hoće da znaju da vam je stalo, a to ćete najbolje pokazati zaštitničkim mačo stavom.

Budite kul
Nikako nemojte psovati dok vozite automobil, svađati se sa drugima ili bacati stvari kada Partizan popije gol ili Zvezda ispadne iz prve lige. Budite staloženi i smireni i sigurno je nećete oterati nepromišljenom histerijom.
 
Budite nepredvidivi
Devojke vole da ih njihovi muškarci zabavljaju, a najveća greška svih veza je prepuštanje rutini. Iznenadite je ponekad nekim izletom, iznajmite bicikl i idite u prirodu, odvedite je na vrh Beograđanke i popijte čašicu vina uživajući u pogledu. Budite zabavni i postaće zavisna od vas!

Budite misteriozni
Mnogi muškarci skloni su da svojim devojkama pričaju baš sve o sebi. Budite makar malo tajanstveni i nemojte joj se sasvim otkrivati. Posebno se nemojte previše hvaliti poslovnim uspesima a ionako će to čuti od drugih što će ostaviti još bolji utisak.


Budite nezavisni
Da bi ste je pridobili neophodno je da joj pokažete da ipak imate i svoj život koji ne zavisi 100% od nje. Žene ovakve tipove smatraju veoma privlačnim zato što se oko njih moraju više potruditi kako bi ih uverile da su baš one pravi izbor.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime