Drage naše znamo da mislite da su muškarci svinje koje misle samo na seks i velike sise, ali to često nije baš sasvim istinito. Razbijamo najčešće predrasude o tipovima iz prve ruke. 

1. Hoće isključivo seks
 
Ovo je ponekad istina, ali i žene ponekada hoće samo seks. Na svetu ipak postoje mnogi muškarci, da ne kažemo čak većina, koji traže i duboku emotivnu vezu sa ženom i ne stavljaju seks na listu prioriteta.
 
2. Žele da vas kontrolišu
 
Konzervativno shvatanje je da mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi u kući, ali danas mnogim muškarcima neće smetati ako ih žena pozove da izađu, ili im čak plati piće. Neki će se čak osetiti i polaskano.
 
3. Ne žele obaveze
 
Obaveza znači da ćete jednu osobu voleti do kraja života, a mnogi muškarci to ne žele. Ovo je zapravo znak zrelosti i muškarcima, kao i kada su bili mali, samo treba više vremena sa sazreju i budu spremni za duboko vezivanje.
 
4. Misle da su najbolji u krevetu
 
Muškarci smatraju da je samopouzdanje rešenje svih problema. Ali, ono što žene ne znaju je da se muškarci njih plaše. Većina se zapravo nada da će zadovoljiti ženu i da ona neće primetiti da on nije baš siguran da li to što radi vama prija. Samopouzdanje je maska ispod koje se krije prava dušica.
 
5. Žele samo velike grudi
 
Zato što vole da gledaju devojke sa velikim grudima ne znači da su one i prve na listi želja kada je u pitanju njihova devojka. A da ne pričamo da postoji veliki broj muškaraca koji vole male grudi. Recimo kao urednici Domino Magazina.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime