Keune visokokvalitetni proizvodi za kosu, od bojenja do nege, postali su nezamenjivi profesionalcima širom sveta i pojam dobrog izgleda i zdravlja kose zadovoljnih mušterija. Svojim revolucionarnim i inovativnim pristupom, praćenjem trendova, osluškivanjem potreba klijenata i korisnika, i održivim pristupom proizvodnji koji se ne testira na životinjama, postali su najvažnije ime na svetu kada govorimo o kosi. Povodom proslave stotog rođendana, lansirana je nova linija proizvoda Design by Keune. Ovi visokokvalitetni proizvodi za negu i stilizovanje kose postaće jedini Keune proizvodi koji će se pronaći samo na policama DM i Lilly drogerija. Ostatak Keune profesionalnih proizvoda od sada ćete moći da pronađete isključivo u Keune frizerskim salonima, uz savetovanje stručnjaka.

Keune – proizvode ga profesionalci za kosu od 1922.

Keune Haircosmetics je najveći holandski proizvođač profesionalnih proizvoda za kosu. Ova porodična tradicija, koja traje već sto godina, počela je s Janom Keuneom, lekarom iz Amsterdama i njegovom fascinacijom kovrdžama. Iznad apoteke koju je vodio sa suprugom počeo je da eskperimentiše i proizvodi proizvode za kosu. Tamo gde se prethodno kosa uvijala zagrevanjem uvijača preko plinskih plamenika, Jan Keune uspeo je da razvije formulu za trajno kovrdžanje kose/minival s kojom je napravio zapanjujući uspeh koji su žene odmah prepoznale. Holandski proizvod osvojio je svet, a Keune Haircosmetics postao je svetski brend 1925. godine kada je Jan službeno apoteku nazvao po sebi. Od tada, Keune je prerastao u multinacionalnu kompaniju, a da pritom nije izgubio tradicionalne i porodične vrednosti. Keune se može pronaći u više od 80 zemalja sveta, a čitav posao i dalje vodi porodična firma i usko povezan skup ljudi kojima je jedini cilj da unaprede profesionalnu industriju za negu kose. Keune svoje klijente uvek stavlja na prvo mesto tako da, osim što izrađuju profesionalne proizvode za kosu, posluju sa potpuno ličnim pristupom.

„U 100% smo porodičnom vlasništvu i zbog toga smo slobodni da poslujemo na ličnom nivou. Nama je svaki naš klijent na prvom mestu i trudimo se da budemo najbolji mogući poslovni partner. Svi frizeri i vlasnici salona koji sarađuju sa Keuneom znaju da smo tu da ih podržavamo na sve moguće načine – odličnim proizvodima, edukacijom, marketingom i razrađenom poslovnom podrškom za salone. Radeći to, nadamo se da ćemo vas osnažiti da budete najbolji. Zbog toga radimo to što radimo. Uz to imamo i misiju održivosti – za ljude, planetu, generacije koje dolaze” , izjavio je Eelco Keune, CEO Keune haircosmetics.

Pojam kvalitetne nege kose

Za sto godina svog rada, Keune je postao sinonim za savršene proizvode za negu lepe, zdrave i negovane kose. Zbog svojih prirodnih negujućih sastojaka i formula koje obnavljaju oštećenu kosu, postao je vodeći izbor među frizerskim profesionalcima širom sveta.

Keune boje za kosu nezamenjive su u profesionalnoj upotrebi, bilo da govorimo o polutrajnim ili trajnim bojama. Keune je vrlo brzo postao i sinonim za platinaste plavuše. U svojim laboratorijama inkorporirali su Bond Fuser tehnologiju u pudere za posvetljenje kose Power Blonde i Cream Blonde, kao i u šampon, regenerator i penu Care Silver Savior. Keune je razvio čitavu liniju proizvoda za negu, bojenje i stilizovanje kose prilagođenih tačno određenom tipu kose, tako da nijedan drugi proizvod ne morate tražiti negde drugde. Ono što vašoj kosi treba od početka do kraja za blistavu i svilenkasto glatku strukturu. Svi Keune proizvodi dizajnirani su tako da ne oštećuju vašu kosu, da je dubinski neguju i čine jakom i izdržljivom.

„Svaki Keune proizvod rezultat je konstantnog istraživanja, inovacija, proučavanja potreba korisnika i usavršavanja formula, a sve s ciljem da vaša kosa dobije negu kakvu zaista zaslužuje. Negovana i zdrava kosa zavisi od mnogih faktora i ne može svaka kosa da se tretira na isti način, i toga smo mi u Keneu svesni. Upravo zato se uvek trudimo da zadovoljimo sve potrebne faktore kako bi krajnji rezultat u vašim frizerskim salonima bio vrhunski, na zadovoljstvo vaših mušterija, vas i na kraju nas. Osim profesionalnih linija, novom linijom proizvoda, Design by Keune, želimo da se približimo svim našim klijentima kako bi mogli da imaju kvalitetnu negu i van frizerskih salona. Linija sadrži sve što vam je potrebno za negu i stajling, kako biste imali savršenu frizuru svakog dana” , izjavio je Matevž Firšt, Direktor Keune Adriatic Group.

Keune profesionalne proizvode više nećete moći da pronađete na policama radnji (osim linije Design by Keune) već će oni biti dostupni u Keune frizerskim salonima.

Design by Keune – jedina Keune linija koju možete kupiti u drogerijama

Povodom stotog rođendana, ova multinacionalna kompanija uvela je novu liniju proizvoda za negu i stajling kose Design by Keune. Ona pruža savršen odgovor za sve potrebe kose savremenih žena. Linija se sastoji od šampona i regeneratora za zaštitu boje, za zaglađivanje i negu sa keratinom, repair za dubinsko obnavljanje, silver reflex za neutralizaciju žutih tonova kod plave kose, daily use s laganom formulom za svakodnevnu negu, i formulama za stajling.

Design Color Care: Optimalna nega za dugotrajnu i blistavu boju. Sadrži (Solamer) UV zaštitu i ekstrakt semenki suncokreta za zaštitu boje. Kosi daje spektakularnu mekoću i sjaj.

Design Keratin: Intenzivna nega sa keratinom i provitaminom B5 koji dubinski neguju, poboljšavaju sjaj i zaglađuju neposlušnu kosu.

Design Repair: Dubinska hidratacija sa organskim arganovim uljem za obnavljanje suve i oštećene kose.

Design Silver Reflex: Za pojačanje boje. Neutralizuje žute pigmente, osvežava sedu, belu i kosu s pramenovima.

Design Daily Use: Hidratantni šampon za kosu s laganom formulom za svakodnevnu upotrebu. Zaglađuje, revitalizira kosu i čini je svilenkasto glatkom i sjajnom.

Design Styling sadrži proizvode za oblikovanje kose i završni stajling: Sprej za kosu s jakim učvršćivanjem ne otežava kosu, pasta za oblikovanje sa mat završnim rezultatom koristi se za jako učvršćivanje, a krema za kovrdže daje definiciju prirodno talasastoj i kovrdžavoj kosi.

Ovi visokokvalitetni proizvodi za negu i stilizovanje kose mogu se pronaći samo na policama DM-a i Lilly-a i jedini su Keune proizvodi koje možete kupiti u maloprodaji.

Keune je održiv i ne testira se na životinjama

Svi Keune proizvodi se ne testiraju se na životinjama, a odbijaju da prodaju svoje proizvode u zemljama u kojima je testiranje na životinjama obavezno. Kao porodična firma, u Keune-u veruju u odgovornost svih nas, o brizi za našu planetu i ljude koji na njoj žive – kako sada, tako i za buduće generacije. Keune Cares kreće od toga da shvatimo da je naš uticaj u očuvanju životne sredine veći nego što mislimo i zato rade na polju održivosti i boljeg sveta za sve. Svi Keune proizvodi proizvedeni su u Holandiji. To omogućuje praćenje svakog koraka procesa proizvodnje, ali i osigurava da svi zaposleni rade pod dobrim uslovima i primaju poštenu naknadu. Keune-ov proizvodni pogon u potpunosti se napaja solarnom energijom, a emisije CO2 kompenzuju se potrošnjom plina. Keune proizvodni pogon šalje apsolutno nula industrijskog otpada na deponije. Tokom 2017. počelo je korišćenje reciklirane plastike za zamenu nove plastike, a plan je da se do 2025. prepolovi upotreba nove plastike. Keune je i mesto jednakih prilika, zato podržavaju brojne projekte obrazovanja novih frizerskih stručnjaka širom sveta, a redovno i zapošljavaju osobe s invaliditetom u svojim timovima.

Profesionalne Keune proizvode za negu kose, osim linije Design by Keune koju možete potražiti na policama drogerija, možete potražiti u Keune frizerskim salonima.