Batalite dosadne rođake i potrošite ušteđevinu na one koji će to zaista ceniti! Pogledajte naš ultimativni novogodišnji izbor samo za najbolje ljubimce.

Doggles
Naočare za sunce
Ako se za zdravlje vašeg ljubimca plašite više nego za svoje onda je krajnje vreme da mu zaštitite i okice od smrtonosnog zimskog sunca. Ove kereće naočare odlično štite od opakih UV zraka, a pritom će vaš džukac da bude najveći šmeker u kraju. Za razliku od ludog gazde.
Cena: 30e

Fishmate Auto Tank
Automatska hranilica ribica
Za sve vas koji nemate ni kučeta ni mačeta, ali imate zlatnu ribicu sa kojom često pričate za vreme duge i hladne novogodišnje noći i koja vas jedina razume tu je automatska hranilica. Tako će vaš najbolji prijatelj ostati sit i dok se vi družite sa ovcama po Sjenici.
Cena:35e

Catit Deluxe Centre
Masažer za mačke
Vaš mačor je patološki opsesivan i čim vidi gola leđa vaše devojke/dečka baca se na krevet sa izvučenim kandžama tražeći pažnju? Ako imate ovakav problem častite ga masažerom za mačke koji će mu pružiti dovoljno ljubavi dok vi nesmetano češkate nekog drugog.
Cena: 20e
Hununga Tongue
Gumeni jezik
Ovo zvuči toliko glupo kao da se radi o džinovskom jeziku kojeg će vaš ker obožavati. Koncept: Nabacite keru Doggles cvidže, pravac u park i bacajte mu Hununga jezik do mile volje. Ako vas ne odvedu u ludnicu garantujemo upoznavanje sa malo čudnim vlasnicama mačaka iz bloka. 
Cena: 14e
Mungo & Maud Petite Amande
Miris za pse
Ako ste stigli dovde a niste ugasili komp i zakleli se da nikada više nećete pročitati ni jedan tekst od bolesnih ludaka koji pišu ovakve gluposti, znači da je miris za pse vaš novogodišnji izbor. Namirišite vašeg ljubimca ovim uniseks parfemom i napravite romantičnu večeru samo za vas dvoje. Odvratno!
Cena: 56e

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime