Raskidi nikada nisu lepo iskustvo ali ima stvarno groznih. BuzzFeed je skupio najgor e raskide nesrećnika čije priče su stvarno grozne.

“Saznala sam da me dečko prevario. Raskinula sam sa njim čim sam čula za prvu preljubu, a kasnije sam saznala za još tri. Molio me da ga ne ostavljam, a ja sam se drala: ‘Nema šanse, pojebao si je na stolu za piknik na igralištu’. On mi je mrtav ozbiljan rekao: ‘Bila je to nezgoda, okliznuo sam se i ku*ac mi je uleteo u nju’.”

“Rekao mi je: Nikad nisam mislio da ćeš TI raskinuti sa mnom.”

“Bivši dečko koji me prevario rekao mi je: ‘E pa, trebala bi da razmisliš sa kim se družiš, jer sam ti pojebao najbolju drugaricu’. ”

“Poslao mi je poruku: ‘Proveo bih sa tobom ceo život, samo da voliš analni seks.’ Pet godina kasnije poslao mi je e-mail moleći me da se udam za njega jer mu ‘analno više nije toliko važno’.”

“Bili smo u vezi na daljinu. Kad smo raskinuli, rekao mi je: ‘Čudi me da je ovoliko i trajalo’.”

“Rekao je: ‘Žao mi je, ali ne možemo više ovako. Žena mi je rekla da neće ići’.”

“‘Vidim kako te moja mačka gleda, a životinje osete stvari koje ljudi ne osete. Zato ću verovati svojoj mački’, rekao mi je.”

‘Ti si ono što želim, ali ne trebaš mi sada sada.’

“Sedeo je pored mene i rekao mi da pogledam mobilni. Tamo je bila poruka: ‘Mislim da treba da raskinemo’.”

“Zabavi se sa tipovima sa kojima ćeš pokušati da preboliš raskid. Znam da ću se ja zabaviti sa devojkama.”

“Nakon seksa duboko je uzdahnuo i rekao: ‘Više me fizički ne privlačiš’. Kad sam htela da ustanem, zadržao me u zagrljaju. Kao da se meni mazilo sa tipom koji mi je rekao da ga ne privlačim.”

“‘Ne znam šta hoću, ali znam da neću – tebe’, rekao mi je dečko sa kojim sam bila dve godine, dva dana nakon što sam saznala da me zarazio mononukleozom.”

“Rekao je da samo želi da izlazi i zabavlja se bez osećaja da me vara.”

“Bolja si u igrici Guitar Hero od mene i zbog tog se osećam manje muškarcem.”

“‘Nadam se da te nisam uništio za sledećeg dečka’. Onda se rukovao sa mnom i rekao: ‘Bilo mi je drago sarađivati sa tobom’.”

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime