Ovo jedite i smršajte. Da, moguće je ako znate koje su namirnice zdrave za vaš organizam i koje će vam omogućiti da na dobar način smanjite težinu. Leto je pred vratima, bazeni, more, reke čekaju na vas.

Važno je da ishrana bude bogata povrćem, što zelenije to bolje. Od povrća se mogu praviti smoothies, od spanaća recimo. Naravno, povrće se može jesti i obareno ali i sveže.

Brokoli sadrži malo kalorija i masnoća, koristite ga.

Kupus je bogat vitaminima i mineralima pa i nezaobilazan u ishrani. Prokelj je bogat vitaminima i mineralima, veoma je zdrav i niskokaloričan, obavezan na tanjiru.

Karfiol ubrzava metabolizam, nemojte ga zaobići.

Ako mislite da su sve masti loše onda grešite. Zdrave masti su odlične za organizam. Zato jedite avokado, jaja, sir .

Ovsena kaša je odličan izbor za doručak. Uništava masnoću na stomaku a daje osećaj sitosti pa nećete morati da grickate do ručka sve i svašta.

Crveno voće je odlično za mršavljenje. Bićete siti a zdravi, čili i veseli. Jedite jagode, malilne, kupine, trešnje. Ovo je njihovo i vaše vreme.

Voda, voda i voda je neophodna u priličnim količinama. Bez nje se ne može. A ako vam se nekada čini da ste gladni a tek je završen obrok znajte da vas organizam vara. Možda ste samo žedni. Pijte vodu redovno a ne samo onda kada ste žedni. Tada je vaš organizam već dehidrirao i javlja tužno da je vreme da najzad popijete vodu. Poslušajte ga.

Vodi možete dodati par kapi limunovog soka, možete u vodu potopiti listove sveže nane ili bosiljka i uživaćete u svakoj kapljici te dragocene tečnosti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime