Niste zadovoljni svojim životom a ne znate šta i kako menjati. Evo jednostavnih caka kako da vam život bude lepši i kvalitetniji.

 
Sreća, porodica, novac
 
Razmislite do čega vam je najviše stalo u životu. Za nekoga je da bude srećan, za druge da imaju divnu porodicu, mnogi žele novac, neki su za karijeru. Mućnite glavom, zavirite u srce i otkrite šta je ono za čim žudite. A kad to saznate prvi korak je učinjen. Krenite u realizaciju i bićete zadovoljni sobom.
 
Prošlost i sadašnjost
 
Nemojte mnogo da kopate po prošlosti. Ona se ne može promeniti. Zato se usredsredite na sadašnjost i tako trasirajte budućnost. Ovde i sada su pravi trenuci za akciju.
 
Sreća
 
Znate li šta vas zaista čini srećnim? To je ono što volite, zato pokušajte to i da zadržite ako imate ili se potrudite da steknete. Nestaće strahova, depresije, stresa, nezadovoljstva. Bićete srećni i zadovoljni. Naravno, pod uslovom da budete realni.
 
Hobi
 
Ako nemate nađite sebi neki hobi. To će vam pomoći da bolje razumete sebe, otkriće vam neke tajne vašeg srca i skrivene želje. Hobi će pomoći i da shvatite šta je važno za vas i vašu sreću.
 
Ovo ne volim
 
Morate znati šta ne volite. Ako to znate na pola puta ste do sreće. Ne želite valjda da ceo život nešto mrzite a toga ne možete da se rešite. Napravite spisak stvari koje vas ne čine srećnim, koje ne volite, koje vam smetaju. Taj spisak će pomoći da promenite život, koji je toliko kratak da nije dobro trošiti ga uzalud.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime