Možda to ne primećujete ali ima znakova po kojima se može videti da je veza u krizi. Naravno, ima onih koji to ne žele da vide i znaju, misle što će biti neka bude. Ali ako želite da na vreme uočite probleme i da ih onda rešite, pročitajte šta o tome piše u magazinu Essence.

Ponašanje

Ako se u njegovom prisustvu ponašate drugačije nego u krugu porodice ili prijatelja znajte da nešto nije u redu. Zapitajte se zašto ste s nekim pred kim ne možete da budete onakvi kakvi jeste.

Oženjen

Da li je moguće da uvek volite da budete druga, ona koja se sakriva, ona kojoj ne pripada. Zar mislite da ste toliko bezvredni da morate da se sakrivate i čekate da odvoji koji minutić za vas.

Očekivanja

Ako više volite njegov potencijal i ono što bi mogao postati, umesto onog što trenutno jeste, možda nikada nećete biti zadovoljni svojim partnerom.

Samoća

Bojite se samoće, pa po principu, daj šta daš ostajete u vezi. Dakle, ako ste s njim samo zato što se bojite samoće i mislite da nećete pronaći drugog, osuđeni ste na nesrećnu ljubav.

Problemi

Problemi su deo svake veze, deo života i nije dobro trpati ih pod tepih. Kad tad oni će isplivati i to najverovatnije u najnezgodnijem trenutku. Zato nemojte da ignorište činjenicu da u vašoj vezi postoje problemi. Jedno je sigurno, sami se neće rešiti.

Menjanje

Ako mislite da možete da promenite partnera na pogrešnom ste putu i uzalud trošite energiju. Menjajte sebe a kroz razgovor dođite do zajedničkih odluka šta je to što ne valja u vezi i šta bi zajednički trebalo promeniti.

Prijatelji

Ako partner ne voli vašu porodicu, prijatelje, kolege, zašto ste onda s njim? Sigurno je da ste s pogrešnim muškarcem, jer onaj koji voli vas voleće i vaše prijatelje, roditelje, braću i sestre.

Intuicija

Ako osećate da niste izabrali pravog partnera, izađite iz veze. Podsvet i intuicija često govore šta bi trebalo učiniti. Hrabro krenite napred, nadajući se da ćete naći onog partnera sa kojim možete da ostvarite sva svoja htenja i sreću, koga ćete voleti i on vas. 

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime