Sinalco Srbija i Singidunum Weekly organizuju foto-konkurs uz podršku turističke agencije „Go2 Travelling“ pod nazivom „Basket u Beogradu“. Foto-konkurs traje do 25. avgusta 2009. godine (do ponoći). Stručni žiri Dragoslav Ljuca (internacionalni sudija), Jelena Seničić (art direktor) i Nataša Stojković (marketing menadžer – Sinalco Srbija) izabraće najbolju fotografiju čiji će autor biti nagrađen kompletom karata za Evropsko prvenstvo u košarci za dve osobe! Pored karata pobednik dobija obezbeđen smeštaj u Varšavi i Katovicama, a tu je i specijalno iznenađenje!

Propozicije konkursa

*** Tema: Basket u Beogradu;
*** Broj radova i format: potrebno je da pošaljete jednu ili više analognih ili digitalnih fotografija čiji je minimalni format 9×13 cm (za digitalni format 300 dpi), a radovi moraju biti u jpg, jpeg ili tif formatu ili na foto-papiru (ako dostavljate lično);
*** Slanje: Radove dostavljate putem maila ili lično na CD-u ili foto-papiru do 25. avgusta 2009. (do ponoći!).
*** Obeležavanje radova: sve fotografije moraju biti propisno obeležene (ako je na foto-papiru na poleđini fotografije upisati ime i prezime autora, broj mobilnog telefona i mail; ako je u digitalnom formatu, u mailu upišite ime, prezime i broj mobilnog telefona).

Radove šaljite na mail [email protected] (Subject: BASKET U BEOGRADU; Attach: jedna ili više fotografija; Text: Ime i prezime i broj mobilnog telefona) ili na adresu:
Singidunum Weekly
Bulevar kralja Aleksandra 24/I
11000 Beograd
Odluka o pobedniku će biti doneta 27. avgusta, a ime dobitnika će biti objavljeno u Singidunum Weekly 109 koji izlazi 4. septembra.