Imamo super ideju za osveženje po ovom vrelom letnjem vremenu!

 

Tuborg je ove nedelje u Srbiji predstavio prvo radler piće koje sadrži mešavinu dva ukusa – grejpfruta i nane. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint je kombinacija svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog voćnog soka od grejpfruta i nane. Kakva kombina, šta kažete?

Ovo lagano, osvežavajuće piće sa samo 2% alkohola biće vam idealno za predah po vrelim letnjim danima. Inače radler predstavlja tradicionalnu kombinaciju piva i gaziranog bezalkoholnog pića i u početku se pravio mešanjem lagane sode od limuna i limete sa srednje-tamnim pivom, dok se danas obično pravi sa svetlim pivom.

Tuborg poručuje da je ovaj potpuno inovativni proizvod namenjen svima koji vole da eksperimentišu, koji teže ka novim saznanjima i iskustvima i koji žele da se opuste i kvalitetno uživaju. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint već možete da kupite u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33l i limenci od 0.5l.

Idealan je za konzumaciju bilo gde i bilo kad, naročito u opuštajućim trenucima u društvu prijatelja. Recimo dok se sunčate, ili odmarate posle napornog dana uz neku finu muzikicu.

 

Dakle, sve što bi trebalo da uradite je "Open for more"!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime