Osvežavajuće dobra ideja

Tuborg Beer Mix je vaše novo omiljeno piće sa ukusom grejpfruta i nane

Imamo super ideju za osveženje po ovom vrelom letnjem vremenu!

 

Tuborg je ove nedelje u Srbiji predstavio prvo radler piće koje sadrži mešavinu dva ukusa – grejpfruta i nane. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint je kombinacija svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog voćnog soka od grejpfruta i nane. Kakva kombina, šta kažete?

Ovo lagano, osvežavajuće piće sa samo 2% alkohola biće vam idealno za predah po vrelim letnjim danima. Inače radler predstavlja tradicionalnu kombinaciju piva i gaziranog bezalkoholnog pića i u početku se pravio mešanjem lagane sode od limuna i limete sa srednje-tamnim pivom, dok se danas obično pravi sa svetlim pivom.

Tuborg poručuje da je ovaj potpuno inovativni proizvod namenjen svima koji vole da eksperimentišu, koji teže ka novim saznanjima i iskustvima i koji žele da se opuste i kvalitetno uživaju. Tuborg Beer Mix Grapefruit-Mint već možete da kupite u nepovratnoj staklenoj ambalaži od 0.33l i limenci od 0.5l.

Idealan je za konzumaciju bilo gde i bilo kad, naročito u opuštajućim trenucima u društvu prijatelja. Recimo dok se sunčate, ili odmarate posle napornog dana uz neku finu muzikicu.

 

Dakle, sve što bi trebalo da uradite je "Open for more"!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *