Novo istraživanje otkriva da manje seksa želi čak 12 posto muškaraca u godinama između 16 i 24. Više zabave sa druge strane želi 31 posto tipova.

"Iako se radi o manjini, zanimljivo je da baš u tim godinama imamo najviše onih koji žele manje seksa, što razbija mit da mladima navodno nikada nije dosta seksa", kaže Juliet Richter sa Univerziteta New South Wales.

Moguće je da su danas devojke slobodnije i da mladi muškarci jednostavno ne mogu više da isprate njihove zahteve koje se one sada ne ustručavaju da iznesu, kaže doktorka Richter.

"Evolutivno objašnjenje je da žene žele seks samo ako mogu da zatrudne. Socijalno objašnjenje uključuje puno faktora, kao što su vreme, pritisak, umor i ljubav. Na kraju, seks je aktivnost koja se praktikuje u slobodno vreme, pa izgleda da ga danas ima više nego ikada", poručili su naučnici. photo via tumblr

1 KOMENTAR

  1. Da da, samo to trebamo zaslužiti – prvo da je provedeš kroz grad da je vodiš na piće, da joj kupuješ (samo ako si pod kintom), da je vozikaš po grad (samo ako imaš nova kola ili neki našminkani krš)!

    Ako nemaš keš i kola, odna joj dobro dođe da si totalni klošar – da smrdiš i da se ne kupaš, da podriguješ, da prdiš, da non stop češaš muda i da jedeš govna!

    Ako želiš normalnu devojku, na Balkanu (pogotovo u Srbiji) je nećeš naći!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime