Svako ima svoje tajne, istine koje se mogu i prećutati, treba biti pametan i naučiti se ćutanju. Ponekad u ponečemu. Žene to znaju, a za one koje to još nisu naučile, evo šta bi valjalo da prećute muževima.

Bivši

Da li je moguće da sadašnjeg partnera smarate sa bivšim, čak i ako mu to ne smeta, dosadiće mu. Budite sa bivšim na društvenim mrežama, tu i tamo koja reč ali nemojte preterivati, jedno je prošlo a ovo što je sada možda će biti zauvek.

Ja

Ima stvari koje baš ne morate da izbrbljate, recimo kako njegova mama očajno kuva ili uvek priča o istim događajima. Budite srećni što ne živite zajedno i prećutite ovu malu tajnu.

Kupovina

Kupovina nikad dosta. Uostalom, zašto mu morate pokazati svaku stvarčicu. Vi uživate u njoj a njemu će možda smetati, pa onda jednostavno nemojte ništa reći.

Prijateljica

Sa prijateljicama uvek postoje tajne i naravno, njih nikako, ama baš nikako ne treba govoriti partneru. Tajne moraju da se čuvaju.

Zavirivanje

Zavirivanje u njegova dopisivanja na fejsu, u džepove, fiokice to je baš bezobrano. Nemate li poverenja u svoga partnera, zašto ste onda zajedno. Ako mu ne verujete, ako sumnjate, ako kopate i tražite, pa možda i pomislite da ste nešto našli a zapravo su to samo vaše projekcije. Opustite se i uživajte u zajedništvu.

Flert

Flertovi su tako slatki i kratki. Zar se o njima mora pričati, koješta. Pre podne dobijete kompliment, poljubac iz daljine, čujete bezbroj lepih reči o sopstvenom izgledu, osećaćete se divno ali ćete uveče već zaboraviti na to, ležeći kraj voljene osobe.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime