Naslovna Život Lepi život Novogodišnji pokloni

Novogodišnji pokloni

0

Sigurno večeras očekujete da će vas vaš dragi obradovati nekim savršenim poklonom. Portal handbag.com je napravio istraživanje i zaključio šta znače neki od popularnih poklona i šta vam je činiti.

Papuče
Bežite dok još možete! Vidi vas kao nežnu i brižnu osobu i tip je kojem treba zamena za mamu, a u to ćete se pretvoriti ako ne budete pazili. Ako ga zaista volite, začinite vaš ljubavni život nekim provokativnim i seksi vešom i priuštite mu seks za pamćenje.

Kućni aparat
Objasnite mu da aparati nisu pokloni za vas nego za kuću. Ili sačekajte pa mu za rođendan kupite usisava; i nadajte se da će shvatiti poruku.

Knjiga, CD…
Ovo je dobar znak! Ako od njega dobijete novi album vaše omiljene grupe ili knjigu koju već dugo želite umotanu u slatki papir i sa mašnicom znači da je pažljiv i da zna šta volite, obraća pažnju na vas i uživa da provodi vreme sa vama.

Automobil
To znači da je mafijaš ili tatin sin, ili da nešto nije u redu. Ovakvi pokloni često ukazuju na to da želi da vas ima pod kontrolom i da vas poseduje.

Nakit
Znamo da volite nakit, ali ako uz prsten ne ide veridba, to znači da želi da ste uz njega ali bez braka na listi želja. Ako su poklon naušnice ili neki drugi komad nakita – to je već bolje, osim ako nije nešto preskupo jer to znači da ima novaca ali ne i mašte.

Veš
Ako vas ispod jelke dočeka veš koji vam se dopada to je odlično. Ali ako je neko čudo iz seks šopa to znači da se oseća isfrustrirano i da mu treba bolji seks.

Parfem
Parfem upućuje na povezanost i intimnost između vas dvoje. Ako vam kupi parfem sa kojim niste upoznati, a koji vam se sviđa – držite se tog muškarca. Ako promaši, onda nema veze.

Putovanje
Činjenica da želi sa vama da provede nekoliko dana dobar je znak njegovih osećanja i to pokazuje da ceni kvalitetno vreme koje provodite zajedno.

Cipele
Muškarac koji vam pokloni dizajnerske trendy cipele odgovarajuće veličine ili ima fetiš na cipele, ili je gej ili je pravi muškarac kojeg ste uhvatili nekim čudom. Veza između žena i cipela je sveta i svaki muškarac koji to shvati kako treba je onaj kojeg treba zadržati.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime