Pa da, vreme je za nešto novo u vašem životu. Ne mora to da bude novi posao, novi partner, novo putovanje. Mogu to da budu neke bezazlene stvarčice, takoreći sitnice koje život znače.

Na zadnjem sedištu auta

Iznenadite sebe i njega. Uzmite frižiderčić sa klopicom, ćebence, izvezite se negde tu, u okolinu. Možete da ponesete i laptop, i uživate gledajući omiljenu seriju ili film. Šaputanje na zadnjem sedištu auta je baš zabavno i tako mladalački. 

Kuglanje

Eto, to nikad niste radili. Što da ne, to je bar lako, pokupite je za ruku i pravac u kuglanu. Uz pivce i društvo biće vam baš zabavno a nije ni mnogo skupo.

Izložba

Nemojte da brojite koliko godina niste bili u muzeju, na izložbi. Sada je pravo vreme. Pronađite nešto zanimljivo i trk. Želimo vam dobar provod.

Azil za životinje

Poigrajte se sa psićima ili volontirajte jedan dan u azilu, to će u vama probuditi nežnu stranu i dobrotu.

Zalazak sunca

Zalazak sunca je uvek divan. Ma gde ga posmatrali, sa terase, parka, u obližnjem izletištu, kraj reke. Naslonite mu glavu na rame, stegnite mu ruku i dočekaćete večnost.

Romantika

Skuvajte neku posebnu večeru i poslužite je sa stilom. Napravite omiljeno jelo, uz romantičnu atmosferu, to će biti pun pogodak. Posle toga možete da prošetate ili se šćućurite jedno uz drugo uz dobru muzikicu.

Igranje

Upišite se na časove iganja. To može rasplamsati strasti. Nisu preskupi a vrlo su zanimljivi, dolaze na njih ljudi koji žele da razvesele svoj život, učine ga srećnijim i raspevanijim. I naravno oni koji traže dečka/devojku! Zato možda bolje to uradite zajedno.

Igrice

Ako nemate htino nabavite igrice, skrebl, čoveče ne ljuti se, karte, kockice ima puno toga. Igrajte i radujte se pobedi. Igra zbližava i usrećuje ljude.

Planinarenje

Ne znači da ćete se popeti na neku planinčinu, ali se upišite u planinarsko udruženje i krenite u prirodu. Promena je sjajna, procvetaćete, uživaćete u dobrom društvu i upoznati sjajne ljude.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime