Neki muškarci jednostavno imaju sreće kod devojaka, a neki baš i ne. Većina žena zapravo pada na neke osobine ličnosti koji ih podseća na idealnog muškarca kojeg zamišljaju. Postoji sedam vrsta muškaraca koje žene obožavaju a mi vam ih otkrivamo:

Romantičan muškarac  – kupuje cveće i pali sveće i ima ogromne šanse da prođe kod baš svake žene. Devojke vole romantiku ali još važnije i pažnju koja im se posvećuje.

Samouveren muškarac – siguran u sebe ovaj muškarac zrači energijom. Žene ga vole jer nije ljubomoran na druge muškarce i veruje da on može pružiti više, a verovatno je u pravu. Ne popušta ženskim prohtevima, zbog čega ga još više žele.

Umetnik – spontan i opušten muškarac koji živi u svom svetu kreativnosti privlači mnoge žene koje ga smatraju posebnim i neshvaćenim. Ukoliko ovaj muškarac napiše pesmu ili priču koju je posvetio devojci, zauvek će osvojiti njeno srce.

Stranac – egzotičan, neodoljivog akcenta ili drugačijih manira. Lako će šarmirati svaku devojku koja u životu želi malo uzbuđenja. Ovog muškarca okružuje harizma i misterija, a putovanja su od njega napravila malu riznicu događaja i anegdota kojima će vas uvek zabaviti.

Loš momak – buntovnik koji obožava brzu vožnju, ekstremne sportove ili nepredviđena putovanja. Tip je kome ne mogu da odole mnoge žene. One vole njegov mladalački duh i avanturizam koji unosi opasnost i svežinu u njihov život.

Intelektualac – načitan, sa odličnim smislom za humor i uvek raspoložen za razgovor privući će ženu koja traži iskrenog sagovornika i dugu vezu. Intelektualcu nije uvek presudan fizički izgled, tako da žene imaju poverenja u njega i nemaju strah da će ih jednog dana ostaviti zbog mlađe ili lepše.

Brižljivac – onaj koji otvara vrata automobila, nazove da pita kako ste i nikada vam ne dozvoljava da platite večeru. Na prvi pogled se može činiti dosadnim, ali svaka žena koja se ‘opekla’ u vezi sa grubim muškarcem, ženskarošem ili iskorištavačem, znaće da ceni brižnog muškarca.

4 KOMENTARI

  1. Po meni najbolji tip muskarca sa ove skale je ova kombinacija: romantican, samouveren, brizljivac. Muskarac koji je siguran u sebe i svoje stavovi i “cvrsto stoji na zemlji”, koji je brizan kad mi to treba i kad mi je tesko i da me malo obasipa romantikom, jer mi je to tad potrebno – mislim da je to bas divno, i da ja jednu takvu vrijednu osobu imam uz sebe :))

  2. Pa u pocetku mozda da, al kasnije sam ipak vise za ovu moju varijantu – u pocetku je los, da me malo privuce a onda poslije ovako, kako meni vise odgovara :))

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime