Najbolji seks

Je onaj srednje dužine

Novo istraživanje je pokazalo da je idealno trajanje seksa između 7 i 13 minuta. Eric Corty je profesor psihologije na fakultetu Penn State i kaže da je njegovo istraživanje pokazalo da je seks u trajanju jedne do dve minute prekratak. Ljudi najviše vole seks koji traje tri do sedam minuta, a sve preko 13 minuta je predugo.

 

I ne samo to, nego ukazuje i da se ni ne trudite na celonoćni seks pošto se on najčešće završi velikim razočarenjem.

5 thoughts on “Najbolji seks”

  1. Amateri se sexaju do 2-3min, malo koji do 7 😛 , 13min je previše za početnike! HAHAHA pa ja sam ispalila dečka sa kojim sam imala odnos 2min, nije mogao da izdrzži – to mu je bio prvi put sa 28god HAHAHA! Još lagao da imao ranije vezice, itd – a nezna da se ljubi, da vodi ljubav… nigde nije izlazio, niti izlazi, niti ima društvo…. Pa evo sada svi oni koji ga poznaju zezaju što mu je prvi put bilo u tim godinama!!! :DDDD Ko se s kim „ono“ sve se sazna! 🙂

  2. Bbtw: meni uopšte nije bitno koliko lik ima para, nemora da me izvodi u grad, niti da mi kupuje… ninšta, ali osnovno kada neko ima devojku, da zna da je poljubi, da zna da vodi ljubav sa njim da je zadovolji, ne mora lik da bude extra u krevetu, bitno je da oboje uživaju! Znate, nikada nije kasno za učenje, ali nekada može biti smeštno i glupo! Zato momci učite na vreme 15, 20, 24 su najbolje, a posle…. nije nemoguće, ali je teško… jer šta će nekoj devojci lik u tim godinama koji nikada ranije nije imao devojku – neiskusan?!? Nego odmah traži drugog, tako sam ja uradila, pronašla, evo sada imam dečka sa kojim sam 2 god i super mi je sa njim! I NE VARAM GA! :)))

  3. Pa sto si bila sa takvim kada ga sada ovde pljujes??? jadna si, meni je prvi put trebalo 2 sata, riba je bila dobra! a voleo bi da naletim na takvu kao ti da se smejem i da te gledam kako ne mozes da stojis na nogama i kako kolutas tim okicama i ne znas gde se nalazis da ti cika Sale objasni neke stvari, xe xe xe a ovo poslednje i ne varam ga jos 😀 svaka cast! retka devojka…

  4. Pa kako 😀 kolka je ta mucenica otkrila se kad je jebo taj nesretnik pa zamisli ko je sve jebo kad je cak i taj lik jebo???? alo ljudi… samo bjezi sto dalje!!!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *