Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih 2023 – evo nekoliko ideja za obeležavanje ovog datuma. Dan zaljubljenih (ili Valentinovo) se svake godine obeležava 14. februara.

Širom sveta zaljubljeni pokazuju svoju ljubav prema partnerima. A to obično znači – poklon. Ako nemate ideje, evo nekoliko predloga koji će vam pomoći.

Najbolji pokloni za Dan zaljubljenih 2023

1. Personalizovani pokloni

Lični, personalizvani pokloni su uvek doba ideja, a njihova izrada poslednjih godina je sve jednostavnija. To su recimo nakit sa imenom, kućne dekoracije ili pribor za pisanje sa imenom voljene osobe.

2. Večera za dvoje

Isplanirajte romantičnu večeru u omiljenom restoranu. Ako konobare zamolite da vašem partneru-partnerki prirede neko iznenađenje, ugođaj će biti potpun.

3. Putovanja

Ako želite da poklonite zaista nezaboravno iskustvo organizujte putovanje za dvoje. To je prilika da provedete vreme zajedno.

4. Umetnička radionica

Možete upisati umetničkju radionicu u dvoje, recimo kurs iz vajarstva ili školu fotografije. A onda možete da zajedno vajate vaše skulpture uz romantičnu muziku.

5. Cveće

Sa cvećem ne možete da pogrešite. Kupite buket omiljenog cveća ili biljaka i stavite ih u kuću ili kancelariju.

6. Fotografije

Uradite zajedničku fotografiju velikog formata. Ili je čak odštampajte na platnu. Možete da pripremite i celo album vaših slika. To je poklon koji će čuvati i gledati godinama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime