Ekspert za ishranu Tanya Zuckerbrot kaže da ova hrana stvarno deluje kao afrodizijak i poboljšava raspoloženje.

– Avokado se smatra afrodizijakom i može da pomogne da začinite svoj ljubavni život, ali i da svoj organizam obogatite zdravim mastima kao što su belančevine i kalijum.

– Banana, šargarepa i špargle su erotski stimulansi upravo zbog svog izgleda. Špargla sadrži i folnu kiselinu zahvaljujući kojoj se podiže nivo histamina neophodnog za dostizanje orgazma. Takođe, ove namirnice pomažu u poboljšanju raspoloženja.

– Artičoke se smatraju tako jakim afrodizijakom da je ženama, štaviše, bilo zabranjeno da ih jedu. Navodno su ove legende makar delimično tačne!

– Mango jagode i breskve su idealne za predigru zbog sastojaka i hrapavog "dizajna".

– Čokolada je neizostavni afrodizijak. Stimuliše raspoloženje i oslobađa stresa. Čokolada je dobar izvor energije jer obiluje masnoćama i šećerom, a ta energija će vam zasigurno bii potrebna za seksanje.

– Čašica penušavog pića vam takođe pomaže da dostignete orgazam.

 

– Crveno vino ne samo da je zdravo za srce već je dobro i za romantično raspoloženje. Pomaže pri sprečavanju stvaranja krvnih ugrušaka i smanjuje oštećenje krvnih sudova. Ovo piće podiže apetit tako da je i više nego odgovarajuće ukoliko se odlučite da partneru pripremite romantičnu večeru.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime