Britanski naučnici dokazali su da je većina saveta o upoznavanju potpuno neistinita. Ako želite da upoznate nekoga bolje je da se samo kulturno pozdravite, nego da izmišljate pametne startove, kaže naučnica sa londonskog univerziteta dr. Petra Boynton.

 

“Posmatrali smo ispitanike i kako na njih reaguje suprotni pol dok slepo slede savete iz priručnika. Pokazalo se da je većina napisanog najobičnija glupost. Ne postoje naučni dokazi koji mogu potvrditi da teorije iz knjiga funkcionišu u praksi. Naprotiv”, rekla je dr. Boynton.

Ona kaže da govor tela igra važnu ulogu kod zavođenja suprotnog pola, ali da većina ljudi uopšte ne zna da ga protumači. “Sve što treba da učinite je da kažete zdravo”, rekla je Petra.

3 KOMENTARI

 1. Ako želite da upoznate nekoga bolje je da se samo kulturno pozdravite, nego da izmišljate pametne startove:
  On: lepa ti ta majca, al lepša si bez nje!
  Ona: hihihi :)))
  ima dosta starih fora na koju se ni klinke ne primaju više…

  “Posmatrali smo ispitanike i kako na njih reaguje suprotni pol dok slepo slede savete iz priručnika. Pokazalo se da je većina napisanog najobičnija glupost.“

  da, knjige o zavođenju su samo smernice da izgradiš sebe kao velikog zavodnika “alfa man” (knjiga je da ti pomogne da sâm smišljaš forice za muvanje, onda da znaš kako da priđeš, kako da se postaviš u nezgodnoj situaciji, itd), al opet koliko ćeš uspeti u tome sve zavisi kakav si ti karakter i kakvog je društvo mentaliteta, pa se većim delom ne poklapa teorija sa praksom i padaš… padaš… padaš… dok za neki mesec ili par godina ne provališ šemu!

  korišćenje forica iz tih knjiga, priručnika ili sa nekog foruma, ne prolazi ni kod jedne, jer su većinom one to isto već odavno čule od ovog onog što joj prilizao ili možda isto negde pročitale pa im to onda nije više zanimljivo, tako da amateri ne mogu da smuvaju ništa…

  Ništa neće preko noći, praksa bez min. 5 godina, nemaš sreće pa makar bio ti najlepši na celom svetu, jer curama treba neko zdrav i pametan, sposoban i da zna gde da je izvede, da ume dobro da je zabavi i provodi, da si faca i da si dobar jebač! drugo ako si glup, ružan i debeo niko i ništa od karaktera, jednio što može da te povad da kresneš neku, je da imaš dobra kola i da si pod kintom a u tom slučaju uglavnom ćete juriti sponzoruše :/ treće, da napiješ neku, ali u društvu često ima iskusniji koji umeju sa curama pa ti uleti i onda izvisiš… četvrto, gledaj druge retarde kako imaju muda pa se trude i uspeju da smuvaju dobre pice, a ti ako si pičkica ili veruješ da to “nemožeš / da nisi takve sreće ili šta god”, e onda ostaćeš du gde si, pa pizdi i tučkaj ga do veka!

  ko se trudi, dobija 🙂

Comments are closed.