Mislite da glupavi startovi riba nikada ne uspevaju? Grešite, pošto su naučnici otkrili da su oni zapravo često veoma uspešni. Čak dve od tri devojke će voleti ljugavo muvanje. Pazite sad i ovo – oko 40 posto devojaka je izašlo sa muškarcem koji im je prišao nekom jadnom forom, a 10 posto je imalo i ozbiljnu vezu posle toga.

 

Prevelikih 59 posto devojaka misli da muškarci koji koriste ovakva muvanja zapravo imaju smisla za humor, a njih 58 posto smatra da je to dokaz samopouzdanja, saopštava kazino Mr Green koji je poručio istraživanje. I na kraju, čak 5 posto devojaka će radije izaći sa tipom koji je startuje super jadnom rečenicom poput “noćas sam te sanjao” nego nekim originalnimm pristupom.

2 KOMENTARI

  1. blabla sve forice koje se pišu po forumima one to čitaju ostalo su čule odavno pa im nije zanimljivo kad neki lik odvali nešto što je pokupio sa neta, i onda muvanje ne pali – možda uspe kod neke klinke 😛 . Dakle forice SAM smišljaš, ako nisi maštovit, duhovit, brbljiv , znači pametniji si kad ćutiš ^_^ al jbg ribe žele zabavne, atraktivne tipove 🙂 ćutanje smara, ubija!

    za muvanje > forice
    za vezu > keš
    za sex > kita 20cm

Comments are closed.