Muško ženski odnosi su najvažniji odnosi na svetu, o njima se najviše priča, oni su najčešće uzrok sreće ili nesreće. A kada veza ne funkcioniše pitanja je mnogo a odgovori mogu biti različiti. Potrebno je da razmišljate trezvene glave i hladnog srca. Nije uvek ono najgore u pitanju, već ima i drugih bezazlenijih stvari.

Muško vreme

Kada je muškarac zauzet nečim što okupira njegovu pažnju, posao, hobi, sport izgubi pojam o vremenu. Kada konačno shvati koliko je vremena prošlo, možda se boji da vas nazove i suoči se s grdnjom i ljutnjom. Budite blagi i razumni.

Obaveza

Možda je veza bila sjajna, dobra, zanimljiva i vi ste pomislili da je to ono pravo. A onda ste primetili da je kod njega uzbuđenje splasnulo a znajte da je to najčešće zbog toga što se uplašio obaveza i obavezivanja. Zato polako i s puno ljubavi graditi vašu vezu pa će ona i potrajati.

Promena

Misli da ste se promenili, da niste ista osoba s kojom je započeo vezu. Umesto osobe koju je bilo lako nasmejati, s kojom je bilo zabavno i koja ga je poštovala, možda je upoznao vašu drugu stranu, nekoga kome je teško ugoditi, osobu punu nesigurnosti, zahtevnu. Opustite se, uživajte u životu.

Sloboda

Jedan od primarnih strahova muškaraca je gubitak slobode. Možda razmišlja o tome šta će dobiti time da ostane u vezi sa vama i da li je to vredno gubljenja seksualne i finansijske slobode i vremena, piše na portalu YourTango.

Šta god da je u pitanju, zapitajte se, šta će vam muškarac koji sumnja u vas, koji nije zadovoljan u vašem društvu, koji beži kad god može i kakva bi to veza bila u kojoj ga vi samo jurite a on beži. Ili malo drugačije, kakva bi to veza bila u kojoj radite sve ono što on želi, u kojoj se odričete sebe, prijatelja, rođaka, u kojoj postoji samo on, i on i niko više, naravno, ni vi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime