Muškarci su, pa muškarci. Neke stvari će uvek biti iste kod njih i bolje nemojte ni da se trudite da ih promenite. Evo ih neke česte!

Sitne laži

On vam nikada neće reći da ste se ugojili, da voli da provede vreme sa ortacima ili da je nešto zabrljao i onda pokušao da to sakrije.

Gleda u druge žene

To što muškarac gleda druge žene ne znači da nije zainteresovan za vas. To im je u krvi i bez toga ne mogu, pa se pomirite sa tim. Najbolje bi bilo da budete sasvim otvorene i zajedno komentarišete.

Higijena

Oni imaju malo drugačiji doživljaj higijene nego vi. To ne znači da su baš najgori. Naravno ne bi trebalo da bude smrdljiv i prljav ali možete mu oprostiti ako čarape obuje dva puta.

Stil

Možete da budete od onih žena koje oblače svoje muškarce ili da ih pustite da nosi neke nezamislive kombinacije. Možda je najbolje rešenje negde između.

Sport

Neki muškarci su jednostavno zaluđeni sportom i samo možete da ih pustite.

Izbegavanje svađe

Većina muškaraca će na sve moguće načine pokušati da izbegne svaku vrstu rasprave. Bolje iskoristite mirne trenutke za ozbiljne razgovore.

Stav o seksu

Način na koji on zamišlja seks uvek će biti drugačiji od vašeg. Važno je da vas voli i poštuje i nemojte pokušavati da ga promenite.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime