Evo ih stvari koje muškarci stvarno vole kod devojaka! Neke su očekivane, a neke malo manje!

Čednost

Istraživanje na jednom američkom univerzitetu pokazalo je da 20 posto muškaraca misli da su devojke koje su imale između 10 i 20 partnera drolje. Ali, 30 posto njih mislil da broj muškaraca nije pokazatelj čistunstva i karaktera, već sve zavisi o okolnostima.

Crvena boja

Jedno istraživanje u Rochesteru je pokazalo da je crvena boja vrlo stimulišuća za muški mozak. Muškraci žene u crvenom smatraju privlačnijim. Ocenjivali su žene u crvenim i zelenim majicama, a iako se radilo o istim ženama, one u crvenom su većinom bile seksi.

Maženje

Istraživanje je pokazalo da muškarce koji se maze nakon seksa to čini vrlo sretnim. Smatraju da se time povećava intimnost i zbližavanje.

Muškarci vole da gledaju ženske grudi

Istraživanje na Novom Zelandu pokazuje da muškarci vole da bulje u ženske grudi. Polovina kaže da prvo pogleda u grudi pa onda u lice. Veličina uglavnom nije važna.

Šepurenje

Ako muškarac svojim cool autom pokušava da osvoji ženu verovatno traži neobavezan seks, a beži od monogamije. Naučnici kažu da su zapravo kao paunovi koji se šepure pokazujući svoje lepo perje kako bi privukli paunice.

Brak

Istraživanje na 5200 slobodnih ljudi između 21 i 65 godina pokazalo je da muškarci žele brak jednako koliko i žene. Ustanovljeno je da muškarci imaju jaču želju za roditeljstvom od žena.

Zgodne i one druge

Muškarci preferiraju da upoznaju manje privlačne devojke. Istraživanje kazuje da će se okretati za zgodnom ali će pre prići onoj koja to nije. Dakle, problem je u strahu od odbijanja. Nesvesno muškarci se okreću prema onoj koja će ih prihvatiti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime