Muško ženski odnosi su prepuni predrasuda. Fox je pitao stručnjake koji su najčešći mitovi i zablude koje muškarci imaju o ženama. Evo ih 6 najvažnijih i kakva je zaista situacja:

1 – Žene žele da pričaju

Dokazano je da u toku žana prosečna žena kaže 20 hiljada reči u poređenju sa 7 hiljada kod muškaraca. Ipak, to ne znači da bi sada trebalo da brbljate već samo da je slušate kada vam priča.

2 – Žene traže mačo muškarca

Verovatno najveća zabluda je da žene traže nekoga ko će se potući zbog najmanje sitnice. Ipak, one zaista žele nekoga ko ume da popravi ponešto i snađe se u različitim situacijama.

3 – Žele da pričate o svojim osećajima

Žene vole da pričaju o svojim osećanjima, ali to ne znači da žele muškarca koji će je daviti romantičnim ispadima svakog dana. One zapravo traže muškarca koji će sa njima podeliti svoja mišljenja i stavove. Plakanje i scene nisu deo toga.

4 – One žele da budu centar vašeg života

Kada su žene pune samopuzdanja i zadovoljne sobom, onda neće očekivati da muškarci neprekidno provde vreme sa njima. Ona zaista treba da bude najvažnija osoba u vašem životu, ali ne i jedina.

5 – Žene ne vole vaše prijateljice
Ukoliko poznaje vaše drugarice i uveri se da nemaju pretenzije ka vama, onda će joj odgovarati žensko društvo. To znači da ćete bolje razumeti i nju.

6 – Žele jednakost

Mnoge devojke će vam reći da oćekuju punu ravnopravnost i jednakost. To ipak ne znači da bi trebalo da joj prepustite popravke ili da zaboravite da kupite cveće za godišnjicu. 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime