LORA pet – najmoderniji salon za negu pasa u Beogradu

U A Bloku

Savremeni način života doneo je ozbiljne promene na relaciji čovek – njegov verni prijatelj, pas. Kućni ljubimci sve češće dele urbane prostore/stanove sa svojim gazdama. Neretko, oni sa nama dele i naš dnevni boravak, a često i spavaću sobu. Zato je odgovoran vlasnik, sada u obavezi da povede mnogo više računa o elementarnoj higijeni svog vernog ljubimca. Uvreženao mišljenje, da kućni ljubimac ne treba često da se kupa, danas (u modernom društvu) pada u vodu. Zato je tu LORA pet salon, ali i za mnogo više od higijene.

U LORA pet (jedinstvenom na ovim prostorima) salonu se koristi vrhunska kozmetika, koja je baš namenjena čestim kupanjima, pa pas može i nedeljno da se kupa, zavisno od rase. Pored kompletnog higijenskog tretmana, tu su i razne frizure koje je moguće izabrati, tako da se svi na ulici okreću za Vašim psom. Između ostalog, LORA pet ekskluzivno na ovim prostorima nudi i proizvode renomiranih kozmetičkih proizvođača. Kupcima su tako na raspolaganju proizvodi kompanije ISLE of DOG, jedne od vodećih kozmetičkih kuća za negu pasa. U LORA pet salonu moguće je nabaviti i YUMEGA, prirodne nutritivne dodatke ishrani za pse i mačke koji, provereno, poboljšavaju zdravlje kućnog ljubimca.

LORA pet je najmodernije opremljen i koncipiran salon za negu pasa u Srbiji, osnovan sa ciljem da Vaš ljubimac uživa u prefinjeno organizovanom procesu gruminga i stekne jedno od iskustava kojem će želeti uvek da se vrati. U luksuzno opremljenom i dizajniranom ambijentu, po najprestižnijim svetskim standardima, sve je podređeno čovekovom najboljem prijatelju, jer on to i zaslužuje. Vrhunski obučen tim za negu i šišanje pasa, samo je jedna od prednosti koja izdvaja LORA pet salon na tržištu.

Posetite LORA pet salon na Novom Beogradu u A Bloku i obradujte Vašeg ljubimca najbezbrižnijom negom.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *