Ništa seks hoćemo putovanja, to bi bio rezultat najnovijeg istraživanja. Prema toj novoj studiji 38% Amerikanaca bi se odreklo seksa na godinu dana da bi mogli ponovo da putuju. U Velikoj britaniji taj broj je i veći, preko 40% njih više voli putovanja od seksa.

A sada još zanimljiviji podaci ovog istraživanja. Pokazalo se da bi 48% ljudi napustilo posao ako bi moglo da putuje. Oko 20% bi napustilo partnera a četvrtina bi se odrekla celokupne ušteđevine.

Baš smo se poželeli putovanja, baš, baš. Ta grozna korona.

Ovo istraživanje je sproveo Trivago koji na svojoj veb lokaciji omogućuje pretraživanje i nalaženje najpovoljnijih uslova za putovanja i boravak u mnogim zemljama. Uostalom, sećate se njihove reklame, koju smo gledali pre korone.

I rezultati ne iznenađuju jer osamdeset posto anketiranih izjavljuje da su putovanja važan deo života. Naravno da je tako jer obilazite nepoznata mesta, otkrivate nove prostore, upoznajete neke druge ljude. Nešto vam se dešava a ne sedite čekajući da prođe ono što ne znamo kada će proći, pandemija koja ne posustaje.

Neki su skloni da ove podatke koja je odraz situacije u celom svetu i promenu koja je izazvala u ljudima nazovu pandemijska paranoja. Ali ne dajte se, radite vežbe, čitajte knjige, crtajte, pričajte preko mreže sa ljudima, pišite dnevnik, volite najbliže. I ovo će proći.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime