Leto 2010.

Najbolje ideje za sve

Leto 2010. je tu, ali vi naravno nemate pojma gde, šta i kako! Mi smo tu da vam pomognemo. Zato smo napravili Vodič za leto 2010. i to kakav do sada niste videli. Dovoljno je da pronađete kojoj socijalnoj grupi pripadate i imamo najbolje ideje za vas. Penzioneri nisu tu, ali svi znamo da je njima dovoljno da hrane golubove, čitaju Politiku i gledaju Muzičku slagalicu.

 

Ja sam: Totalna Socijala

 

Idealna lokacija – Ada Ciganlija

 

Cena: 150 dinara – Jelen Pivo 2 litra,

42 dinara – karta za GSP

Nekome je život majka, nekome maćeha, a vama očigledno nešto još gore. Šta je tu je i nikada ne znate šta donosi novi dan. Za vas je zato idealna kombina za leto 2010. Ada Ciganlija, ali ne da igrate golf, nego da gledate druge i zavidite im. Ako uštekate nešto keša kupite flašu piva od 2 litra sa ortacima pa će vam život izgledati manje strašan već posle par čaša. Al posle toga nazad na treću smenu u vaše posrnulo državno preduzeće. Možda vam se posreći pa legne platica pred kraj leta.
Kontakt:GSP

 

Ja sam: Student koga izdržavaju roditelji

 

Idealna lokacija – Grčka

 

Cena: od 199 evra

Ako je za sina studenta onda će da se nađe, rekoše vaši mučeni roditelji i otvoriše novčanik. Neće baš mnogo jesti ovog leta, ali vi morate da se odmorite od učenja. Poštena raspodela kućnog budžeta je uvek bila poznata u ovim krajevima. Zato uplatite letovanje sa kolegama sa faksa i pravac Grčka bez mnogo razmišljanja o svemu tome. Portal Vidi svet je napravio super ponudu ovog leta po odličnim cenama samo za studente. Mi predlažemo Lefkadu pošto su aranžmani jeftiniji od 200 evra, a moći ćete i da klopate Giros po ceo dan.
Kontakt:Vidi Svet

 

Ja sam: Srednja klasa, intelektualno superioran

 

Idealna lokacija – Španija

 

Cena: od 530 evra

Ukinuli su nam vize, pa nam je bratska Evropa nikad bliža. To znači da fin svet iz srednje klase može da putuje bez čekanja u redovima i drugih poniženja. Skoknite do Barselone na šoping. SpanAir leti iz Beograda a tu je i jeftini Wizz Air koji za 120 evra leti iz Temišvara. Posle toga se opustite na rivijeri Kosta Brava i recimo opuštenom mestu Tosa de Mar uz dela Šopenhaura i klasičnu muziku. Bilo je malo problemčića devedesetih, ali polako se sve vraća na svoje. Samo ne zaboravite da je ovo biser Katalonije, što znači da nikako sa lokalcima ne bi trebalo da pričate o tome kako mrzite separatiste širom sveta.
Kontakt: Kontiki

 

Ja sam: Gradski buržuj

 

Idealna lokacija – Namibija

 

Cena: od 3.600 evra

Ako ste pilot, član upravog odbora par državnih firmi, direktor uspešne privatne firme ili samo imate par stanova od babe i dede koje izdajete za velike pare jadnim studentima znači da je za vas odmor o kome obični smrtnici samo maštaju. Ko štedi taj i vredi! A za prestižni lov na ajkule sa svetskim buržujima će vam trebati par hiljada evra. Leti se iz Frankfurta do Windhoeka, odakle se Cesnom stiže do Swakopmunda. Ispod vas ćete videti rudnike dijamanata, pa možete da se raspitate i da nabavite neki neobrađeni komad za vašu mamu. Onda dolazi prava avantura – pecanje ajkula od 100 kila uz pomoć udice. E, to je zezanje za vas.
Kontakt: audleytravel.com

 

Ja sam: Kralj! A, ćale mi je srpski tajkun tebra!

 

Idealna lokacija – Mediteran

 

Cena: Nije problem

Za vas je samo nebo granica, što znači da će ćale da se otvori za sina jedinca ovog leta. Što su deca drugih tajkuna bolja od vas, sigurno se pitate. Umesto da se dosađujete na jednom mestu sa samo jednom devojkom, nabacite brod i više devojaka i obiđite ceo Mediteran, od Hrvatske do Turske. Ne propustite priliku da posetite Kipar i proverite kako stoje stvari na onom tajnom računu u kiparskoj banci što vam je ćale otvorio još posle privatizacije. Za vas je samo najbolje pa vam predlažemo brod Pershing 108 koji će biti dovoljan za vas, vaše devojke i vernu armiju vaših sluga. U povratku kući svratite do Dubrovnika kako biste se sreli sa drugarima iz privatne škole Milutin Milanković i ostalom svetskom elitom.

Kontakt: Pershing

2 thoughts on “Leto 2010.”

  1. pa na devojke nikad cena nije problem kad pored sebe imaju po par jebenih kraljeva gde su im tatkovi jebeni tajkuni! kako neko normalan moz daima devojku kad sve one gledaju takve budale!! ja ceo zivot proveo na piac more nikad uzivo ni sam vedeo ,devojku nikad nisam imal kako? nemam vise od ceg da zivm!cu pocnem da pljackam bar trafike i lazem ljudi da zajmim dabi imao za provod jer ovo sto zaradim od piac sve mora ode kod mog pijanog oca gdde te pare sjebe na kokcku……….ceo zivot na muku u svadju il gledas da budes fin i kuturan pa te ni ko negleda

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *