Za 5 godina 

Ekonomska kriza je prevaziđena zahvaljujući Facebook analitici tržišta. Podaci o tome šta korisnici žele da kupe postaju javni i svetska ekonomija se oporavlja. Tigar Pirot kupuje Michelin i GoodYear u jednoj nedelji zbog toga što su bili učlanjeni u grupu "Šta žene žele" koja je na privatnu poruku poslala tip pneumatika i gumene obuće koje tržište ište. Pokazalo se da svet hoće gumene čizme – kaljače i platnene cipele – borosane. Posle nekoliko Poke-ova Boris Tadić i Barak Obama prave samit srpsko-američkog prijateljstva. Eva Longoria postaje urednica Domino magazina.
 
Za 10 godina
 
Zbog masovne zavisnosti od Facebook mnoge kompanije ga zabranjuju na radnom mestu. Javljaju se horde besnih radnika koji provaljuju u kancelarije gde Facebook još uvek nije zabranjen. U skoro završenoj metro stanici kod Vuka, okupljaju se radnici koji žele da rade ali uz Facebook. Gradonačelnik Milutin Mrkonjić posetio radnike u stanici Vuk i uz vruću rakiju najavio rešavanje ovog pitanja pre roka. Aplikacija "Obavesti me kada mi neko od prijatelja umre", postaje omiljena kada se smrtonosni virus proširi svetom zbog čega ljudi sve ređe izlaze iz kuće. Boris Tadić baca preko SuperWall-a Sneška Belića na kosovskog predsednika.
 
Za 20 godina
 
Ruski hakeri probili pristup Facebook nalogu Džordža Buša i ustanovili da mu je Osaba bin Laden u Top prijateljima a da je supporter Sadama Huseina. Srpski MUP produžio važenje plavog pasoša za još godinu dana zbog problema sa implementacijom biometrijskog pasoša. Srbija na beloj šengejskoj listi, ali svi građani moraju da prilože potvrdu sa fakulteta, PIO listing i izvod sa računa. Aplikacija, koju je napisao Ivica Dačić, prepoznaje kriminalce na slikama na Facebook i pronalazi ih u svetskoj Interpol bazi i automatski šalje najbližu patrolu.
 
Za 30 godina
 
Facebook serveri se prebacuju na međunarodnu kosmičku stanicu pošto je na zemlji previše toplo da bi normalno funkcionisali. Zagađena atmosfera ne propušta dovoljno sunčevih zraka da bi solarne ćelije radile kako treba. Pod pritiskom javnosti američki predsednik Barak Obama Junior potpisuje protokol iz Kjota i kaže Yes I can. Rusija uplatila 400 miliona dolara Srbiji za NIS, ali odbila da se ukine monopol na uvoz naftnih derivata. Aplikacija "Proceni rizik" vas upozorava na šansu da neko od vaših prijatelja postane terorista.
 
Za 40 godina
 
Otkazao vam je bubreg, ali nalazite novi posle 15 minuta preko Facebook grupe "Tražim bubreg". U Srbiji otvorena prva prodavnica Ikea. Mini val frizure, MC Hummer i Yugo ponovo postaju popularni, Zastava pokreće proizvodnju i otkupljuje većinski paket FIata i General Motorsa. Za sledeću godinu planiran završetak autoputa Horgoš – Požega i obilaznice oko Beograda. Hrvatska odbija da se odrekne jednog kilometra obale u korist Slovenije zbog čega još uvek nije primljena u EU.
 
Za 50 godina
 
Instalirate aplikaciju Virtualno groblje, koja grafički na 3D modelu prikazuje vaše umrle prijatelje. Na Islandu se održavaju prvi izbori na Facebook, pošto je previše vruće da bi se glasalo na klasičan način. Jelena Karleuša vodi kampanju za gej prava u Afričkim zemljama i pod okriljem Ujedinjenih nacija. Rusija započela izgradnju gasovoda kroz Srbiju. Velja Ilić pokušao da prebije novinara koji ga je pitao da li se oseća kao politički pobednik.
 
Za 60 godina
 
Osuđeni ste za prekršaj od pre 30 godina, a otkriveni uz pomoć aplikacije "Jednom kriminalac – Uvek kriminalac", Ivice Dačića. Otkriveno je da ste vozili pod uticajem alkohola. Skupština Srbije izglasala poslednje zakone za priključenje Srbije EU. Delta M kupila Menhetn i Soho. Britanska vlada potvrdila da podržava investiranje u posustalu ostrvsku privredu, ali ova investicija će sačekati nove izbore pošto se G17 povukao iz Vlade Srbije i po 34 put za redom srušio Vladu.
 
Za 70 godina
 
Umirete sa Blackberry laptopom na kolenima. U zapisniku je navedeno da ste imali 6,673 prijatelja na Facebook.

6 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime