Novo Durexovo istraživanje je otkrilo da 64,5 odsto ispitanika iz Srbije jeste zabrinuto zbog opasnosti od zaraze HIV virusom, ali i pored toga prosečan stanovnik godišnje potroši samo 1,42 kondoma.

 

Srbija se tako po broju korišćenja kondoma nalazi neposredno ispod Indije i Tajlanda, a malo iznad Turske i Filipina. Briga o zaštiti u zemljama u regionu je duplo veća, pa se tako u susednoj Bugarskoj, koja ima i sličan broj stanovnika, proda 3,53 prezervativa po glavi stanovnika, u Mađarskoj 3,07 komada, a u Hrvatskoj se iskoristi 2,61 kondoma po glavi stanovnika.

3 KOMENTARI

  1. PA jbg,mi srbi smo uvek bili racionalni… sta? kupovina kondoma svaki cas? ma ‘ajde… to operes mlakom vodom, vidis dal propusta, ako curi negde, zakrpis fleknicom, i vozi dalje…xaxa Shalu na stranu, stvarno se malo koristi zastita, o tome svedoche preko 100000 abortusa godishnje u srbiji…

  2. Pa ove danas devojke su krajnji olosi 100 000 abortusa???? a zamisli za one za koje se ne zna pitaj boga kolko su dece ubile samo se krljaju sa tim njihovim fegetima smesnim! Danas da dobijes sve zive infekcije i bolesti od njih bolje ga dr%^%^ati nego imati devojku iskreno realno skroz!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime