Vaše zanimanje govori mnogo više o vama nego što mislite, barem tako tvrde rezultati nove australijske studije, prenosi B92.

Naime, oko 17 hiljada ispitanika odgovaralo je na pitanja o ponašanju u seksu i svojim zanimanjima. Izvedene statistike bile su više nego zanimljive.

Recimo da su u krevetu najbolji trgovci, advokati, agenti nekretnina, dostavljači robe i kuriri. Međutim zaposleni u finansijskom i IT sektoru, kao i telekomunikacijama nisu se baš proslavili u sprovedenoj anketi.

Australijanci koji su zaposleni u pravosuđu su najzadovoljniji svojim seksualnim životom (čak 54 odsto). S druge strane čak polovina zaposlenih u IT i telekomunikacijama nije zadovoljna aktivnostima u spavaćoj sobi.

Zanimljivi su podaci izvedeni o određenim profesijama:

Naime, oni koji rade u sektoru finansija imaju seksualni odnos dug tek nekoliko minuta i baš kao i radnici na građevini su skloniji seksu na prvom sastanku.

Agenti nekretnina imaju reputaciju ženskaroša zbog podatka da je 44,7 odsto spavalo sa više od 21 osobe tokom života.

Trgovci su skloniji laganju o godinama kako bi odveli u krevet lepšu polovinu i skloniji su eksperimentisanju u seksu sa još jednom osobom.

Verovali ili ne, vozači kamiona i autobusa dosta su perverzni pa su tako skloni igranju s hranom i pljavim rečima u spavaćoj sobi.

Anketa je takođe otkrila da većina ljudi, čak 52 odsto najviše voli da ima seks u spavaćoj sobi, dok se na drugom mestu kao najpopularniji nalaze balkoni, pa tek onda tuš kabina i plaža.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime