lg

Kakvi ste u seksu

Otkrijte na osnovu toga kako usisavate

Svi kažu da se na sitnim stvarima vidi ko je kakav čovek. Britanska psihološkinja Donna Dawson kaže da recimo usisavanje može da otkrije kakvi ste u krevetu.

– Osoba koja kuću ili stan usisava na brzinu, i ne pazi da li će da usisa svaki ćošak je zapravo nestrpljiva, ambiciozna osoba koja brzo i mnogo govori. Ta osoba nije sigurno jedna od onih koje vole česte igrarije u krevetu.

– Osobe koje kuću usisavaju uvek na isti način i po već određenom rasporedu su veoma oprezne, ali i pouzdane. Vole stabilne i emotivne veze, a u krevetu vole maženje i uglavnom puštaju da stvari idu polako.

– Osobe koje na usisavanje gledaju kao na aktivnost koja ih osolobađa od stresa su marljive i uporne, a vole da na sve načine udovolje, ali i zadovolje svog partnera.

– One osobe koje kuću usisavaju samo zbog toga što moraju, a ne paze da li su dobro usisale su veliki sanjari i uglavnom osobe zaljubljene samo u sebe. Takve su i u krevetu, pomalo distancirane, ali zato samopouzdane.

– Osobe koje usisavanjem iskazuju svoje nezadovoljstvo, i iskaljuju bes detaljno usisavajući sve su uglavnom sebične osobe koje vole da u krevetu najveći deo posla uradi njihov partner. Čak ih ni ne zanima partnerovo zadovoljstvo.

5 thoughts on “Kakvi ste u seksu”

  1. cuo sam i prema nacinu kako pije kafu, samo se ne secam detalja, cinimi se slicno kao za usisavanje 🙂

    mislim da to nije bitno da li usisava, brise, pije, jede, itd. vec na koji nacin to sve radi i prema tome bi se moglo pretpostaviti kakve su eto na primer u seksu 😉

  2. Da da da, samo znam da ti likovi sto smrde i sto ne ciste kucu imaju devojke a pedantni i cisti fini momci ga drkaju!

  3. likovi sto smrde imaju devojke, zbog feromona – pisao jedan ljakse ovde da time prilvaci zensko a ovi sto se peru unistavaju svoj feromon i nemoze da privuce ni jednu, osim da ga zeli samo ako je lik pod kintu! nema trece i da ti je preko 20cm nece da te gleda…nema vise toga…

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *