Ako tražite zanimanje koje će vam garantovati uspeh kod devojaka onda postanite vatrogasac. U anketi sprovedenoj na ForgetDinner.co.uk žene kažu da bi najradije izašle sa vatrogascem. Visoko su kotirani i policajci i instruktori fitnesa.

 

Ženama su podjednako zanimljiva i manje mišićava zanimanja poput doktora i profesora. Bankarstvo nije posao kojim ćete zainteresovati prosečnu ženu, kao ni prava ili politika. Za razliku od specijalaca, saobraćajci nisu zanimljivi ženama. Ako je kasno da menjate zanimanje onda makar probajte da se obučete kao vatrogasac. Možda vam upali.

3 KOMENTARI

  1. Ne, curama danas nije toliko bitno sta je lik po struci i cime se bavi, bitno je da je dobar u krevetu, da je romantican, duhovit, pored toga, da moze i ume dobro da je provodi, da joj kupuje nesto i tako… 🙂

  2. A kako da znas da li je dobar u krevetu kada ga nisi probala? ja sve vise vidjam po gradu devojke sa debelim i ruznim likovima ili feminiziranim mlitavcima koji nemaju grama misica vitkosti o cemu se tu radi? ja sam romantican i duhovit zavisi od dana i situacije kako kad, gde bi ti da se provodis? i da joj kupuje pa meni ne treba sponzorusa, ok je da kupujemo jedno drugom ponekad.

  3. Te sto idu sa takvim tipovima su sponzoruse, nepodnosim ih sve! Zaobilazim ih na kilometar, smrde! Sve ih je vise po Srbiji i okolnim drzavama, siri se taj neki sindrom, gde sve cure zele da uzivaju da ne rade i da imaju skroman zivot = e zato ce pronaci nekog pajsera, pa sta joj Bog da… mene udavise roditlji da pronadjem devojku! Pa kako kad gledaju da budu (da se jebu) sa onim ko moze da joj obezbedi novac?! A ja nemam prebijen dinar u dzepu… a i da imam ne bi nikada setao sponzorusu, trosio bi za sebe!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime