Nije vam baš jasno šta je to u tim slatkim ženskim glavicama? E pa ako je tako otkrivamo vam nekoliko tipova muškaraca kojima one prosto ne mogu da odole. Naravno ako izgledate kao Bred Pit to vam je veliki plus, ali izgled devojkama nije na prvom mestu.

Zreli tip

Devojke vole starije tipove zato što su oni zreliji. Zato se uozbiljite i pokušajte da delujete zrelije od svojih vršnjaka.

Inteligentni tip

Lepota je važna, ali inteligencija je mnogo bitnija. Devojke prosto obožavaju pametne tipove. Ipak, nemojte previše da mudrujete pošto pametnjakoviće niko ne voli, a ako preterate možda će se ona osetiti glupom pored vas što ipak ne želite.

Iskreni tip

Iskrenost je u današnje vreme prava retkost. Ako ostavite utisak iskrene i otvorene osobe šanse kod devojaka vam rastu višestruko.

Misteriozni tip

Misterioznost povećava znatiželju kod devojaka, pa će se potruditi da vas istraže. To je ono što vi hoćete!

Verni tip

Vernost je naravno na ceni. Neke devojke će vam čak reći i da je bolje imati tipa prosečnog izgleda pre nego lepotana pošto će on sigurno pre ili kasnije varati.

Pristojni tip

Maniri su magnet za devojke. Otvaranje vrata, pridržavanje jakne i kulturno ponašanje su sjajan način da je privučete.

Romantični tip

Romantika je i dalje veoma poželjna. Samo nemojte da preterate i plačete dok joj čitate svoje pesme, pošto to ipak nije dobra ideja.

Snažni tip

Devojke ne mogu da odole snažnim muškarcima koji će je zaštititi. On uliva poverenje, a to je upravo što one traže.

Duhoviti tip

Ako uspete da je nasmejete završili ste 90% posla. Duhovitost je vrlina koja je uvek na ceni.