Možda muškarci misle da su žene komplikovane, ali zapravo su veoma predvidive.

Muški magazin Askmen je sastavio listu stvari koje će od vas učiniti neodoljivg tipa u ženskim očima.

Komplimenti

Više od svega žene vole da se osećaju da ih drugi cene. Bez obzira da li je vaša partnerka samouverena ili stidljiva one jednostavno vole komplimente. Ali, oni moraju da zvuče i budu stvarno iskreni, pa vodite računa. Iznenadni i neočekivani komplimenti su najbolji!

Telefonski pozivi

Važno je da se javljate! Dovoljno je i samo da je čujete ili da javite gde idete, one će umeti da cene taj napor koji ste učinili.

Prioriteti

Birate između večere sa njom ili izlaska sa drugarima? Jasno je da morate da odredite prioritete. Ako je ona na prvom mestu to je veliki plus za vas.

Posvetite joj pažnju

Žene stvarno vole muškarce koji ih slušaju. Zato se koncentrišite i vodite aktivne razgovore. Tako ćete i saznati puno toga o njoj što je super.

Iznenađenje

Taman kada pomisli da zna sve o vama iznenadite je. To može da bude mali znak pažnje, neka sitnica, lep poklon ili nešto sasvim treće. Ne mora da bude ništa veliko, važno je da pokažete da vam je stalo.

Postanite navika

Ako ste tip zbog koga se oseća poštovanom, zbrinutom, sigurnom i posebnom, sigurno ćete joj brzo postati dobra navika.

1 KOMENTAR

  1. Po ovome ispada da je u odnosu zvanom veza na prvom mestu i jedino vazno ono sta zena zeli, i ono sto zenu cini srecnom i zadovoljnom. Ispada da je muskarcevo zadovoljstvo i sreca skoro pa nebitno, ili se pak povezuje sa tim da ‘on bude srecan zbog njene srece’. Ne znam, mislim da je ovaj koncept odnosa u vezi ipak oblik egoizma, u konkretnom slucaju zenskog egoizma i egocentrizma, odnosno tekst sugerise tako:” u ljubavnoj vezi zena je centar muskarcevog sveta i zenine zelje, zenina sreca su ono oko cega se vrti”. Sta je to, ako ne oblik egoizma, egocentrizma. Kada bi muskarac ocekivao recimo da bude ‘centar zeninog sveta, u jubavnoj vezi’, odmah bi bio etiketiran kao ‘egoist’. Al kada to tekst sugerise obrnuto, onda to ispada kao ‘pozeljan nacin na koji zena treba da tretira vezu’, da se sve u vezi okrece prema sreci partnerke. Po sistemu:’Happy wife-happy life’. Ne znam, po mom misljenju svaki obliik usmerenosti na srecu samo jedne strane u odnosu, nije nesto sto je ok. Veza bi ipak trebalo da sadrzi ono sto joj i ime kaze VEZA. Povezanost, obostranost, uzajamnost, davanje i primanje ljubavi, primanje i davanje ljubavi. Dakle, obostranu nesebicnost, uzajamnu nesebicnost.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime