Leto je idealno za nove ljubavi i muvanja. Preko leta otprilike svako može da nađe dečka. Evo ih pravila kako da ga uhvatite.

Izađite
Nikako ne sedite kod kuće. Mužjaci su negde napolju! Prekinite da mislite kako izgledate, izađite i potražite ih. Dobro raspoloženje je najbolja privlačnost.

Obucite se seksi
Pošto je leto, dopušteno vam je da se obučete slobodno. Izaberite seksi bikini, ili kratke suknjice. Ipak, nemojte preterati recimo sa tangama koje vire iz farmerki. Muškraci ne vole vulgarne devojke.

Izaberite jednog
Umesto da se muvate sa njih 10 odaberite jednog. Tako će vam šanse višestruko porasti. U suprotnom delujete kao koketa koja se muva sa svima a to muškarce brzo i uspešno odbija.

Ćutite
Ako ste nervozne, pustite njega da priča. Budite zabavne, a neka bude užitak boraviti u vašem društvu. Ako ste zagonetne to će ga samo još više izludeti.

Izlazite u manjem društvu
Proširite krug ljudi. Preko leta je to barem lako. Izlazite u manjim grupama – recimo dve drugarice. To je bolje od većih grupa pošto će muškarci pre prići dvema drugaricama nego čoporu od 10 ljudi.

5 KOMENTARI

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime