Svi vi sigurno želite da budete šmekerčina na koju pada većina devojaka. Evo ih nekoliko ideja do kojih su došli eksperti portala Askmen i za koje stručnjaci kažu da će devojke oboriti s nogu!

Jezici

Ako tečno govorite nekoliko stranih jezika bićete neverovatno privlačni u njenim očima.

Muzika
Ako svirate gitaru ili neki drugi instrument dobićete veliki plus. Ako ne svirate, pomoćiće i vaše razumevanje u muziku

Popravljate stvari
Ako umete da popravite auto i neke sitnice po kući to znači da ćete se uspešno brinuti o njoj a to je baš ono što sve one žele.

Igrate
Muškarci koji dobro igraju su po pravilu puni samopouzdanja.

Kuvanje
Nema bolje stvari od tipa koji dobro kuva. Još ako pogodite njeno omiljeno jelo, poželeće da je svaki dan sa vama u kuhinji i spavaćoj sobi posle toga.

Sport
Muškarci su muškarci, a to podrazumeva i da imaju mišiće i ponekada se oznoje. Sport je odlična ideja.

Veština u krevetu
Ako vodite računa i o njoj i njenom zadovoljstvu ona vam to nikada neće zaboraviti.

Briga o sebi
Neuredni muškarci odbijaju žene, ako umete da se pristojno obučete i pokažete da imate stila završili ste pola posla.

Razgovor

Žene obožavaju da pričaju. Ako im je zanimljivo da pričaju sa vama gde ćete bolju stvar. Naučite da slušate!   photo via tumblr

3 KOMENTARI

  1. Od svega nabrojanog je smeker pedesetih, a danas lik sa tim osobinama je nice boy, smor kome svaka riba moze lako manipulisati i ubrzo ga ostaviti!

    “Neuredni muskarci odbijaju zene” ali one ne mogu odbiti dobar humor ili lovu i nasminkana kola, tako da ce se svaka potruditi da i najgorem klosaru bude najbolja u krevetu kako bi uvek bio uz nju da je nasmeje do suza, provodi, vozika kolikma i svo vreme ispirajuci joj mozak glupostima dok ona misli da je pametan itd itd!

    Svaka ce reci da “nije tako” traze finog momka, ali UVEK sa kretenom odu u krevet, a posle kad je neko pita kako je mogla sa takvim da bude, reci ce “bila sam pijana” to je izgovor samo da bi opravdala svoju plitku pamet i da bi bila jos koji put “pijana”!

  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    SMEKER 21. veka je supak koji brani svoji niski karakter bahatim stavom pred devojkama, duva se i kaci sa svim tipovima koji ga pogledaju u oci, a kad dobije preko face, posle ti se dovuce sa tatka i/ili sa nekim debilima (jer picka nema muda da SAM resi problem) i kad te skenjaju onda je on faca, niko mu ne sme nista, a ove glupe supljoglave guske i balavice se lepe za njega kao muve za govno!

  3. Haha istina ziva brate, jadnice ko im jebe mater nek se jebu sa tim sabanima za bolje i nisu smesne su i one i oni ne vrede im te proklete pare i ta kola sve je to prokleto odvratni su! e da vidis ti da je to neki lik frajer a ono smesno na sta lice jbt meni se gade kad ih vidim a one se pune sa tim debilima , olosi teski! za njih su oni najbolji frajeri haha budale! gledaj svoja posla nemoj da se opterecujes sa retardima neka crknu i oni i te njihove kuckice sa smrdljivim pizdurinama !

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime