Internet portal OKCupid je organizovao pomalo čudno istraživanje. Otkrili su vezu između tipa telefona i količine seksa njihovih vlasnika.

 

Vlasnici iPhone-a tako imaju više partnera od ostalih i redovniji seks. Oni koji furaju fensi iPhone i imaju do 30 godina u proseku su promenili 12,3 partnera, dok su vlasnici BlackBerryja imali njih 8,8, a vlasnici uređaja na Androidu samo njih 6,1. I kod devojaka je situacija slična, pa se tako iPhone vlasnice ubedljivo najviše seksaju.

Kada bolje razmislite i ima logike – ako imate iPhone do znači da držite do sebe i svog imidža, pa je i seks nekako logična posledica toga. Android telefon znači samo jedno –  da ste programer, koji se naravno seksa, ali samo u svojoj glavi i kompjuterskim igricama.

3 KOMENTARA

  1. blabla…Oni likovi koji furaju fensi iPhone i imaju do 30 godina u proseku su promenili 12,3 klinki, DAA…

    Sa iPhone samo balavicu mozes da startujes ,za one preko 20te prolazi lova i nova kola ako nemas, onda dobra zvaka. Ako se neka starija primi na tvoj iPhone (ili neki slican uredjaj) to smatraj da nije jos sazrila ili te ona testira – ubacuje te samo da ti proveri pamet, da li si duhovit, da li si po njenom ukusu tip, da zna sa kakvim tipom komunicira itd a ti ako se primis ili se pogubis na njenu glumu i neko glupo pitanje koje ti postavila, PAO SI, jer curama ne treba tip koji je nesiguran u sebe i koga svi mogu lako da jebu u mozak kako zele! Riba te lagano posle iskulira od sutra te vise kao ne poznaje (: jbg na greskama se uci rokas dalje (bez skapani iPhone), dok napokon neku ne smuvas i kresnes a posle se igrajte sa iPhone (:

  2. ma ne, kad imas iphone neke milse da si pod kintom 🙂 i onda lako smuvas, na dalje do kreveta samo lazes, posle toga vise nije bitno, bitno je da si kresnuo 😉

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime