Ono što većina žena kada razmišlja o potencijalnom bračnom partneru navodi kao poželjne osobine između ostalih su: stabilnost, pouzdanost i iskrenost, kao i sposobnost da vas sasluša i da se saoseća sa vama i razume vaše probleme.

Ovome treba dodati još par stavki i ako ih sve ili većinu prepoznajete kod vašeg partnera, možete slobodno da počnete da tražite savršenu venčanicu.

Dakle, ako se osećate jednako dobro kada ste sa njim i kada ste bez njega, ako vas nijednom nije rasplakao zbog nečeg podlog što je uradio, ako se uvek ponaša fer prema vama, ako mu nije previše teško/odvratno da bude uz vas kada ste bolesni, ako pokazuje istinsko interesovanje za ono što vas zanima, ako želite da imate dete koje će biti isto kao on – onda znate da ste ubole premiju.

Muškarac za koga ćete se udati takođe mora da bude “dostupan” bukvalno (tj. da već nije u drugoj vezi/braku) i emocionalno (znate već: ne može da se mentalno odvoji od svoje mame/bivše devojke etc), i da je spreman na dugotrajno vezivanje.

Još jedna bitna, ali ne nerešiva stavka- ako imate suprotno mišljenje o važnim stvarima kao što su deca npr – morate da pokušate da to iznesete na dnevni red što pre. Prećutkivanje ovako btnih stvari će u svakom slučaju jednoga dana iskočiti i eventualno razrušiti vašu vezu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime