Danas je u Londonu održano kraljevsko venčanje. Tom prilikom novo istraživanje portala Badoo otkriva šta bi devojke trebalo da urade kako bi ulovile svog princa.

Idealno je da devojke imaju posao u medijima a pre toga studiraju na nekom od jakih univerziteta, najbolje da to bude Kembridž u Britaniji. Važno je interesovanje za sport, a tenis je idealan.

Uzimajući u obzir činjenicu da je Kejt Midlton princa Vilijama upoznala studirajući na škotskom Univerzitetu Sent Endruz, može se zaključiti da su evropski univerziteti jedno od potencijalno sjajnih mesta za upoznavanje.

Upišite se na neki dobar univerzitet, jer se pokazalo da se prinčevi, uglavnom, opredeljuju za njih. Najbolje bi bilo da to bude Kembridž, glasi prvo pravilo..

Važno je da prisustvujete zabavama a princa možete i da nađete na sportskom događaju. Najpoželjnije je da to budu polo, plivanje ili tenis.

Badoo naglašava da aristokratsko ili kraljevsko poreklo nije garancija da ćete se zabavljati i udati za princa. "Statistika je pokazala da je oko 71 odsto devojaka, koje su se zabavljale sa prinčevima evropskih zemalja, poticalo iz srednjeg društvenog sloja", stoji u pravilniku.

Pogledajte kako je izgledalo venčanje na kome se Kejt Midlton udala za princa Vilijama na ceremoniji koju je u Londonu pratilo preko milion, a širom sveta dve milijarde ljudi.

1 KOMENTAR

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime