Sigurno znate muškarce koji su slatki, duhoviti, pametni ali nekako im ne ide sa devojkama? Evo ih 5 stvari koje će oterati bukvalno svaku devojku pre ili kasnije.

1. Totalno je sve super

Devojke vole komplimante. Ali ne vole preterivanje. Ako se budete previše trudili, odnosno uvek odobravali sve njene postupke, uvek se smejali njenim šalama i stalno joj govorili da je seksi i prekrasna, pomisliće da ste neiskreni.

Umesto silnih pohvala i podilaženja, pohvalite je kada stvarno to mislite. I žene vole izazove!

2. Seks

Većina devojaka očekuje od vas da želite seks, uvek! Ali, nemojte da preterujete sa pritiskom i nemojte da ona pomisli da je to jedino što želite. Ako želite vezu a devojka vas stvarno zanima ona ne sme da misli da je jedino što želite da joj se uvučete u gaćice.
 
3. Posesivnost

Najgora stvar za veze je posesivnost. Ako je smarate što se ne javlja, gde je bila i zašto to nije dobro vrlo brzo ćete joj postati zamorni umesto simpatični. Dajte joj slobodu.

4. Cicija

Ako ste cicija nećete dobro proći. Devojke vole galantne muškarce. To nikako ne znači da je potrebno da odete u najskuplji restoran u gradu, ali možete da ponekad platite večeru. Antropološki i biološki gledano, žene vole da se muškarci brinu za njih. Ako očekujete od žene da odmah plati večeru, shvatiće to kao da ste cicija i da vas ona ne zanima i da ne možete da brinete za nju.

5. Bivše devojke
Pazite se! Izbegavajte priče o divnim bivšim devojkama. Ali nemojte da pričate ni ništa ružno! Najbolje samo ćutite!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime