Nakit, dijamanti i dobra kola, mislite da su to možda devojački prioriteti? Ne baš! Naučnici su otkrili šta je to što devojke stvarno čini srećnim u vezama.

Do odgovora je došao doktor M. Gary Neuman, koji savetuje muškarce kako da usreće svoje devojke.

Vreme

Ženama znači da provode vreme sa muškarcem koga vole. One su srećne kada imaju bar 30 minuta vremena koje je on posvetio samo njima. Zato ugasite telefon, tv i kompjuter i posvetite joj se zaista!

Zahvalnost

One rade, vode računa o kući, maze vas i paze. I očekuju da im budete zahvalni i to u velikoj meri sa punim pravom. Zato im pokažite da vam one znače i da cenite sve što čine za vas i porodicu. I žene bi sa svoje strane trebalo da kažu šta očekuju od partnera i kako da im oni pomognu.

Razumevanje

Devojkama je važno da muškarci shvataju njene principe i ideje. Zato je slušajte, uključite se u njene probleme i pomozite. Muškarac koji je podrška devojci će biti stvarno najbolji prijatelj.

Zabava

Morate da je nasmejete i opustite. Pogotovo kada je nervozna i pod stresom. Opustite se i izađite negde i pričajte o nekim sasvim nebitnim stvarima.

Znaci pažnje
Da, devojke vole male signale. Zagrljaji, poljupci, poruka "volim te" možda deluju tako romantično ali one to stvarno vole. Iznenadni poklon koji može da bude i sitnica će je sasvim raznežiti.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime