Okriveno koje godine počinje starost za žene i muškarce, odnosno kada će vam jedni i drugi reći da su počeli da ulaze u pozno doba.

Žene smatraju da su stare kada se nađu na pragu tridesetih, tačnije kada napune 29 godina, dok muškarci za sebe neće reći da su stari sve dok ne napune 58 godina.

Devojke će početi da paniče na temu starosti čim primete prvu sedu dlaku. Sa druge strane muškarci će sede doživeti kao seksi dodatak, a reći će da su stari tek kada počnu da se javljaju problemi sa potencijom i zadovoljenjem partnerke.

"U današnjem svetu veoma je bitno da je žena atraktivna. Muškarci ne moraju da budu lepi, ali za žene je to veoma važno. U mnogim magazinima naći ćete savete o tome kako da očuvate mladalačku lepotu lica i tela i kako da zadržite vitkost. Ženama je najvažnije da li se osećaju privlačnim", laže profesor Cary Cooper sa Univerziteta Lancaster. photo via tumblr

1 KOMENTAR

  1. Stari ste onoliko koliko se osećate starim.
    Vaše godine nećete biti hendikep osim ako ih vi od njih sami to ne napravite! Godine nemaju veze sa sposobnostima, osim ako ne ubedite sebe da jedino godine mogu da vam dodaju ono neophodno da bi ste formirali svoj sopstveni imidž kojim bi zadovoljili klijentovo poverenje – čista besmislica.

    Ubuduće uložiti svoje vreme u ono što zaista želite da radite. Kasno je samo onda kada vaše misli krenu u negativnom smeru i kada vi milsite da je kasno. Prestanite da mislite „Trebao sam da počnem pre mnogo godina“. Tako govore gubitnoci. Umesto toga mislite „Počinjem sada, moje najbolje godine su ispred mene“, to je način na koji razmišljaju uspešni ljudi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime