Naučnici otrkivaju da novo istraživanje ukazuje da muškarci češće razmišljaju o seksu, ali da je ženska seksualna želja mnoga češća. Evo zašto je to i tako:

Seks donosi fizičko zadovoljstvo
Žene vole seks zbog čistog zadovoljstva. Seks je potreba svakog čoveka, a sve više žena se žali da njihovi partneri ne mogu da zadovolje njihove potrebe u dovoljnoj meri.

Seks stvara pozitivna osećanja

Kada oba partnera uživaju u seksu, javljaju se pozitivne emocije prema sebi, partneru i vezi. Činjenica da možete da zadovoljite svog partnera je veoma važna. Seks takođe daje motivaciju za rad, a žene se osećaju poželjnim.

Seks zbližava

Seks i orgazmi pomažu lučenje hormona oksitocin koji je poznat kao "hormon ljubavi". Zbog toga čest seks smanjuje šanse za prevaru i povezuje partnere.

Seks je dobar protiv stresa

On opušta, smanjuje posledice stresa i tera negativne misli.

Seks je odličan sport

Trideset minuta seksa sagori više od 85 kalorija, zbog čega je veoma poželjan za liniju i zdravlje.

Budi strast u vezi

Žene vole da razmišljaju. Posle seksa će se baviti dobrim stranama veze i čekati novu priliku koja će povećati stast i ljubav.

1 KOMENTAR

  1. ma ovo vazi za one u inostranstvu koje su obrazovane i zele da rade i zaradjuju za sebe, imaju interes da razvijaju porodicu; a ove kod nas, kakva god, samo da upoznaju nekog ko je pod kintu (jer ko sta, treba pare, a finansijka kriza) i onda one “Seksom lako do posla, do love, do provoda, do poklona, do voznje u novim kolimasa motorom” itd …klosarke!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime