lg

Internet muvanje

Muškarci na Internetu mogu biti poželjni, ali otkrijte od kojih treba da pobegnete pre nego što mu date broj telefona

Znamo da sedite ispred ekrana po ceo dan i nadate se da će se pojaviti princ na belom konju koji je slučajno vaš skype kontakt pobrkao sa sestrom koju nije video 10 godina. Da i to se dešava, ali se češće dešava da na netu naletite na egomanijake, perverznjake i druge loše momke. Stručnjaci su zato napravili pet tipova muškaraca koje treba izbegavati. 

1. Torzo tip – pokazuje fotografije na kojima mu se lice skoro ni ne vidi, dok sa pokazivanjem tela nema frku. Stručnjaci kažu da je ovaj muškarac verovatno oženjen ili zauzet i da se boji da bi neko mogao daotkrije njegove fotografije na Internetu. Verovatno želi samo seks bez romantike.
 
2. Kliše tip – ponavlja rečenice poput – želim te, zamišljam duge šetnje po plaži, želeo bih da zajedno dočekamo zalazak sunca – i prilagođava se svim vašim željama. Verovatno se radi o očajniku koji pokušava na bilo koji način da ostvari susret sa ženom, što mu do sada baš i nije išlo.
 
3. Bombaš – muškarac koji traži bilo kakvu ženu na Internetu. Prepoznaćete ga po tome što koristi izraze bliskosti – draga moja, danas sam tvoj… To znači da ovaj tip bombarduje sve žene na koje naleti na netu.
 
4. Poslovni tip – se ne odvaja od kompjutera i stalno priča o financijama i poslu. Njemu su posao i lični ego na prvom mestu i verovatno ne može da ostvari normalan kontakt sa ženom.
 
5. Sitničar – je onaj muškarac koji traži ženu od 18 do 23 godina sa crnom kosom i velikim grudima. Radi se o ludaku sa čudnim seksualnim maštarijama, što nikako nije poželjno.

4 thoughts on “Internet muvanje”

  1. gorane jel’ si se ti to pronašao u tekstu pa prelaziš na analizu žena odmah, hahahahaha.
    Izgleda da je došlo da toga, da cu se u subotu veče našminkati, obući najljepšu haljinu, najljepše štikle i sjesti pred PC i to će mi biti izlazak u budućnosti…..strašno

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *