Stariji tipovi i mlađe devojke su najčešća kombinacija veze. To ste i vi znali. Naučnici sada kažu da postoji i teorijsko objašnjenje za takvu praksu.

Doktorka Mary Gold je ekspertkinja za veze i ona kaže da je idealna razlika između muškarca i žene deset godina, i to u korist muškarca. Ona otkriva da je to tako zbog toga što su stariji muškarci puni samopouzdanja. Mlađi muškarci su sa druge strane nesigurni i skloni flertovanju, pa čak i preljubi.

Stariji muškarci imaju i više iskustva u zavođenju, dok se u vezama trude više od svojih mlađih konkurenata. Oni i umeju da kontrolišu svoju seksualnost i ne beže od problema.

Doktorka Gold ističe i brojne srećne poznate parove gde su muškarci stariji od devojaka. photo via tumblr

3 KOMENTARI

 1. Stariji tipovi i mlađe devojke su najčešća kombinacija veze – ovde kod nas kjlinke su samo sa starijim mufljuzima…

  Stariji muskarci imaju i vise iskustva u zavodjenju – ma da i to bas oni preko 40 banki! kao jedan matori sto mi rece “smo buket cveca i lep kompliment, odmah je zaljubljena u tebe!” HAHA bilo nekad pre 30 godina i vise, sad pali samo ako si duhovit da lupetas nesto i nasmejes je do suza + stalno da si pod kintu da imas za provod itd! izgled muskarca i karakter nije tako bitan i ako one kazu da joj treba zgodan i fin, pre ce se pojebati sa nekog ko ima lovu i smisla za humor jer to danas najvise privlaci ove otkacene ribe koje vole zabavu i zezanje! 🙂

 2. Glupost! Ja npr gotivim mladje, probala sam sa starijim frajerom i zbrisala, a on ostao ucveljen, a zbrisala sam kad sam shvatila da je imati starijeg notorna glupost koja me ne ispunjava (to se ribe tripuju sve dok ne prodju kompleks tate (elektra), a onda kad to shvate, tutavela iz veze).Neka hvala!!!

  Glupost!!! A ribe sad definitivno mogu da izgledaju ekstra i starije…Tako da mladji frajer i starija riba najbolja kombinacija.

 3. Mja devojka je godinu dana starija od mene…i koji mesec preko, ali nebitno. Evo već 3 i po godine funkcionišemo besprekorno.

  A devojke generalno ulaze u vezu sa starijima iz prostog razloga što su oni već završili školovanje i imaju stalno zaposlenje, nezavisni su i odvojeni od roditelja. Dakle, sa starijim tipovima su devojke koje traže stabilnost i osnovu za porodicu – klasične udavače, koje bi već posle par meseci do godinu dana da zatrudne i da se udome. Naravno posle bi svojoj deci pričale priču kako su htele da završe faks ali su, eto, zatrudnele, pa je dete krivo što su one “pune želje za znanjem i uspehom” završile samo na srednjem obrazovanju.

  One nisu spremne da zajedno sa svojim partnerom sve to izgrađuju, niti imaju volju i hrabrost za takav poduhvat – one bi htele sve na tacni a na njima da ostane samo da rašire noge i da posle imaju opravdanje zašto nisu mogle da uče škole i postižu nešto u životu.

  Zbog takvih je vladao primat muškaraca, ali takvih je sve manje (osim ovde na siromašnom jugu) pa je i naš primat ispario – sada mi se čini da je obrnuto – mi smo u podređenom položaju – ne pitamo se ni za šta a za sve smo mi krivi…šalim se 🙂

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime