Oni koji vole mistiku, gledanje u zvezde i bavljenje onostranim sigurno će obratiti posebnu pažnju na horoskopske znake kada biraju partnere ili pokušavaju bolje da ih razumeju.

Dakle, ko voli, nek izvoli i pročita. Ovo je Horoskop za početnike!

Blizanci

Blizance morate zabavljati i zainteresovati, traže pažnju. Kako biste bili sigurni da uživaju u vremenu koje provodite zajedno morate stalno da smišljate nove aktivnosti. Vi se trudite a oni se, zamislite tek ovo, teško navikavaju na obaveze i imaju teškoće u dugotrajnim vezama.

Rak

Muški rakovi su slatki i stidljivi. Ovaj znak je kompatibilan svim drugim znakovima. Budite sa rakovima romantični, dozvolite da iskažu svoje emocije. Brižni su za druge i vole da pokazuju osećanja. 

Ovan

Ovnovi su dinamični, preuzimaju kontrolu u raznim situacijama. Vole komplimente, vole kada se smejete njihovim šalama.

Bik
Šta bi drugo bikovi, nego da su uporni i tvrdoglavi, pa još i usporeni.  Zato im pristupite oprezno i bez žurbe a oni će znati da cene vaše strpljenje. Ne vole kada nisu u pravu, imajte strpljenje i pustite ih da vam objasne situaciju. 

Lav

Lavovi žude za pažnjom. Oni vole da budu glavni, u centru pažnje, da uvek sve drže pod kontrolom. Misle da su neodoljivi, da ih svi vole. Pokažite im da je tako i uživaćete u njihovoj toplini.

Devica

Device vole da su kritične a često su i previše zabrinute. Posebnu pažnju poklanjaju svom i vašem izgledu. Kada krenete da se nađete sa devicom znajte da ćete biti analizirani od glave do pete, primetiće svaku dlaku koja nije na svom mestu.

Vaga

Vage vole sklad i da su sa svima u ljubavi. Izbegavaju sukobe i u vezama pokušavaju biti što je više fer. Vage su spremne na obaveze koje donosi veza i bez problema ulaze u brak.

Škorpion

Škorpioni su neodoljivi sve dok ih ne izneverite. Nakon kritične situacije mogu se pretvoriti u čudovišta i držati vas u neprijateljskoj zoni zauvek. Vrlo su strastveni, veliki su zavodinici, čak neodoljivi. 

Strelac

To su vam optimističke face koje vole zabave. Nisu za obaveze i nerado se obavezuju, vole da uživaju u životu i skakuću čas tamo, čas vamo. Dakle, nisu za dugotrajne veze.

Jarac

E, ti jarčevi su često previše rezervisani i dosadni. Oni čekaju da drugi učine prvi korak, čekaju i kuliraju. A onda devojke ne znaju na čemu su. Vole rutinu i red.

Vodolije

Često menjaju raspoloženja i teško ih je razumeti. Brak i duge veze za njih su zatvor. Ne vole obaveze. Kriju osećanja. Vole slobodu. 

Riba

Ribe žive u svom bajkovitom svetu, ponekad su romantične do bola. Brzo se razočaraju, ne umeju da rešavaju iznenadne situacije ali ni obične probleme. Najlepša osobina riba je da nisu prevrtljivr i kad nekog vole onda to ne prestaju do kraja života.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime